ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 10-11 august, pompierii mureșeni au intervenit la 55 de intervenții, din care - un incendiu, un accident rutier, două alte situații de urgență și 51 de intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

Incendii:

- Marți, 10 august, în jurul orei 15.45, incendiu vegetație uscată produs în municipiul Târnăveni, strada Avram Iancu. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni. Au ars aproximativ 100 mp de vegetație uscată.

Accidente rutiere:

- Marți, 10 august, în jurul orei 22.45, accident rutier în municipiul Reghin, strada Mihai Viteazu. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin. A fost vorba despre un autoturism care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe plafonul acestuia. Din interior s-au autoevacuat două persoane, o persoană de sex masculin, de aproximativ 18 ani - cod galben, și o persoană de sex feminin, de aproximativ 19 ani - cod verde. Victima de cod galben a fost preluată și transportată la CPU Reghin, cu ambulanța SMURD. Pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Pe toată durata intervenției, circulația s-a desfășurat alterna-tiv, pe un singur sens de mers.

Lasă un comentariu