ZODII CARE SE RESPING INSTINCTIV

Distribuie pe:

Din punct de vedere astral, există o legătură între zodia în care ne-am născut și cea pe care o atragem în mod negativ. Astrologica.ro ne dezvăluie de această dată care ne sunt zodiile opozante, pe care ar trebui să le ocolim cât putem.

Berbec - Cel mai mare inamic al tău este, fără doar și poate, nativul Scorpion. Asta pentru că el urăște felul tău de a fi, nu suportă să fie în preajma unei persoane impulsive și neascultătoare, care face întotdeauna numai ce vrea.

Ambii sunteți agresivi, dar în mod diferit. Cert este că nu vă puteți înțelege, oricât ați încerca.

Taur - Dușmanul tău este nativul Gemeni, întrucât sunteți firi total diferite. În timp ce tu ești cu picioarele pe pământ, mai stabil emoțional, Geamănul este caracterizat prin aroganță și neseriozitate.

Încearcă să îl ții cât mai departe, asta dacă nu vrei să te facă să suferi cumplit de pe urma comportamentului său indecis.

Gemeni - Nu poți sta în preajma unui nativ Capricorn, deoarece te deranjează stilul său mult prea corect în toate. Nativul Capricorn crede că le știe pe toate și că deține adevărul absolut, iar pe tine nu numai că te plictisește acest lucru, dar te și scoate din sărite.

Ai grijă să nu îi spui prea multe lucruri, căci este destul de răzbunător.

Rac - Dacă ai un dușman, acela sigur e nativul Săgetător. Poate fi vorba despre un fost partener, căruia i-ai fost extrem de devotat, dar care ți-a înșelat încrederea și te-a rănit.

Un nativ Săgetător nu poate fi sensibilizat nici măcar de cele mai puternice emoții, așa că ar fi mai bine să nu îți mai pierzi timpul cu el și să te îndepărtezi.

Leu - Lupta pentru putere între tine și nativul Fecioară nu se va încheia niciodată cu bine. Sunteți două firi puternice și încercați să vă dezarmați una pe cealaltă, până iese un dezastru.

În plus, nativul Fecioară se îndoiește de personalitatea nativului Leu, așa că cei doi pot avea conflicte puternice.

Fecioară - Deși pare greu de crezut, cel mai mare inamic al tău este nativul Rac. Tu ești mult prea rațional, în timp ce el e mult prea sentimental, așa că nu ajungeți la nicio înțelegere.

Nu îți place felul său de a fi, uneori impulsiv, însă cel mai  mult detești faptul că nu e hotărât niciodată și că mereu bate în retragere.

Balanță - În teorie, tu și nativul Vărsător ar trebui să fiți prieteni. În practică, sunteți cei mai mari dușmani. Există un sentiment reciproc de antipatie, întrucât unul vrea să fie lăudat, iar celălalt nu suportă acest lucru.

Fiecare încearcă să își arate calitățile, dar nu reușește decât să scoată în evidență tot mai multe defecte.

Scorpion - Nu suporți nativul Balanță, deoarece mereu ai dubii în privința lui. Simți că ascunde ceva, că te poate înșela oricând, dincolo de echilibrul său. Dacă este mai profund, ești foarte suspicios și vrei să îl urmărești non-stop să vezi tot ce face.

Chiar și o relație de prietenie e bazată pe încredere, motiv pentru care voi nu puteți fi nici măcar amici.

Săgetător - Nu poți înțelege cum nativul Taur este atât de plictisitor și leneș. Este exact opusul la tot ce prețuiești tu. Dacă nu te încântă deloc, vei ajunge să îl consideri un obstacol de care vrei să scapi cât mai repede.

Nu are nimic din stilul tău libertin și distractiv. În plus, nici lui nu îi place modul tău de a fi.

Capricorn - Oricât ai încerca, nu reușești să înțelegi idealismul unui nativ Pești, așa că îți devine antipatic din prima secundă în care îl cunoști. El trăiește în lumea lui, fără să îți acorde prea multă atenție. Acest lucru te scoate din minți, motiv pentru care îi declari război.

Răzbunător cum ești, vei face tot posibilul să îl enervezi.

Vărsător - Nu îți place că nativul Leu alege să te contrazică mereu și să îți arate că are dreptate. În plus, sunteți diferiți în ceea ce privește concepția despre viață.

În timp ce tu vrei să gândești liber, diferit față de ceilalți, nativul Leu va încerca mereu să te domine și să îți impună propriile valori și principii.

Pești - Impulsivitatea și încăpățânarea nativului Berbec te fac să îl urăști din tot sufletul. Nu poți conviețui alături de el, oricât de multe compromisuri ai face.

Pe de altă parte, pentru el poți fi mult prea plictisitor, așa că nu te obosi să îi atragi atenția. (L.P.)

LUCREȚIA POP

Lasă un comentariu