ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 6-8 august, pompierii mureșeni au intervenit la 166 de intervenții, din care - șase incendii, un accident rutier, trei alte situații de urgență și 156 de intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

Incendii:

Sâmbătă, 7 august:

- În jurul orei 00.10, incendiu camion în localitatea Gănești. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni. A fost vorba despre un incendiu produs la un camion parcat, acesta s-a manifestat la cabină și la instalația electrică. Incendiul a fost lichidat înainte să se propage la alte două camioane parcate în imediata apropiere.  Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost scurtcircuit electric.

- În jurul orei 17.55, incendiu la groapa de gunoi din orașul Luduș.  Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Luduș și SVSU Luduș. A fost vorba despre două focare de mici dimensiuni, s-a intervenit de urgență pentru lichidare acestora și pentru a împiedica răspândirea incendiului.

- În jurul orei 21.30, incendiu vegetație uscată produs în municipiul Târnăveni, strada Șeuca. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni.

- Duminică, 8 august:

- în jurul orei 4.00, incendiu anexă gospodărească în localitatea Nicolești. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș și SVSU Acățari. A fost vorba despre un incendiu produs la o anexă de aproximativ 60 mp. Acesta a fost lichidat în limitele găsite, fără a apuca să se propage la clădirile învecinate. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: efectul termic al curentului electric.

- În jurul orei 11.40, incendiu miriște la ieșire din municipiul Reghin spre Bistrița. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin. Incendiul s-a manifestat pe marginea drumului, pe o suprafață de aproximativ 10 ari.

- În jurul orei 21.10, incendiu vegetație uscată în localitatea Roșiori, strada Principală. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Luduș și SVSU Luduș.

Accidente rutiere:

- Duminică, 8 august, în jurul orei 18.00, accident rutier produs în localitatea Vidrasău, strada Florilor.  Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. A fost vorba despre un autoturism care a părăsit partea carosabilă, acesta a intrat în gardul unei locuințe și într-un contor de gaz. Din fericire nu au fost victime și nu au fost scăpări de gaze. Pompierii militari aflați la locul intervenției au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Lasă un comentariu