“CE SE STRÂNGE ÎNCETUL CU ÎNCETUL, CREȘTE”

Distribuie pe:

Un bărbat din Louisiana a strâns fiecare bănuț pe care l-a găsit pe stradă. Nu a risipit niciun penny, iar după 45 de ani, 15 bidoane de apă, cu o capacitate de 20 de litri, pline ochi cu monede au fost duse la bancă pentru a fi schimbați.

Otha Anders a strâns fiecare penny găsit pe stradă, timp de 45 de ani. Deși pare un obicei ciudat, bărbatul și-a explicat decizia; eram convins că agonisirea fiecărui penny pierdut sau aruncat era un stimulent din partea lui Dumnezeu, amintindu-mi să fiu mereu recunoscător. Toată această aventură a devenit atât de arzătoare încât bărbatul era în stare chiar să schimbe un dolar pentru a avea mai mulți penny.

“Dacă eram acasă la cineva și găseam un penny, îl luam și îl păstram. Mereu spuneam că dacă este vorba de o monedă de 25 de cenți, o voi înapoia, dar dacă este un penny, îl voi păstra”, spunea acesta. Pentru că polița de asigurări nu îi acoperea colecția sa, bărbatul a fost nevoit să meargă la bancă. A durat 5 ore pentru a se număra întreaga sumă. Totalul a fost unul surprinzător - 5.136,14 $! Anders a declarat că va cheltui toată suma pentru a-și plați un tratament stomatologic.

AUREL VÂGA

Lasă un comentariu