CURSURILE ÎNCEP ÎN 13 SEPTEMBRIE JCI TÂRGU-MUREȘ ADUCE LUMEA MAI APROAPE

Distribuie pe:

Dacă nu ai mai vorbit demult într-o limbă străină sau pur și simplu vrei să petreci o seară de august într-o companie plăcută și o atmosferă relaxantă, avem o veste bună pentru tine!

Miercuri, 25 august, de la ora 19, la J'ai Bistrot, JCI Târgu-Mureș organizează World Cafe - Cultures Mix - cadrul perfect în care vei putea cunoaște oameni noi și discuta pe diverse teme, în diferite limbi.

Poate nu ai foarte des ocazia să comunici cu cineva în limba străină pe care o cunoști. Poate simți că ai nevoie de mai mult exercițiu. Sau poate doar îți face plăcere să îi asculți pe cei care o vorbesc. Indiferent care e motivul tău, te invităm să  dai frâu liber bunei dispoziții și să-ți deschizi inima în italiană, germană, franceză, maghiară, spaniolă sau engleză, fără teama de a nu fi suficient de pregătit.

Înscrierile se pot face la https://forms.gle/sDMn2EoH3ZgakrLm6

Și dacă o să-ți placă, poate devii chiar membru JCI!

JCI (Junior Chamber International) este un ONG internațional care îți oferă posibilitatea de a interacționa cu oameni din diferite culturi și de a realiza proiecte frumoase, în beneficiul comunității.

Implicându-te, și tu ai puterea să schimbi lumea în ceva un pic mai bun!

ROXANA FĂGĂRAȘ, director Marketing JCI Târgu-Mureș

Lasă un comentariu