ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 20-22 august, pompierii mureșeni au intervenit la 182 de intervenții, din care - 8 incendii, două accidente rutiere, 6 alte situații de urgență și 166 de intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

Incendii:

- Sâmbătă, 21 august, în jurul orei 20.52, incendiu la o casă părăsită în municipiul Târgu-Mureș. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. Au ars materiale textile și resturi de mobilier dintr-o casă părăsită, fără victime, neexistând pericol de propagare.

Accidente rutiere:

- Vineri, 20 august, în jurul orei 14.39, asigurări măsuri PSI la un accident rutier, în municipiul Reghin. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin. La sosirea echipajului, un autoturism era răsturnat pe o parte, fără persoane încarcerate, rezultând o victimă de cod galben, care a fost preluată de către echipajul SAJ REGHIN. Circulația a fost blocată pe ambele sensuri de circulație.

- Sâmbătă, 21 august, în jurul orei 23.02, asigurări măsuri PSI la un accident rutier produs între 2 autovehicule, în Târgu-Mureș. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. A fost vorba de un eveniment rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme, fără persoane încarcerate, rezultând trei victime de cod verde, iar circulația a fost dirijată de către un echipaj de poliție. La fața locului s-a deplasat și un echipaj de prim- ajutor calificat SMURD.

Lasă un comentariu