PRIMITE DE LA CITITORI - SCRISOARE DESCHISĂ

Distribuie pe:

SCRISOARE DESCHISĂ

CĂTRE,

DOMNUL PRIMAR SOÓS ZOLTÁN,

Consiliului local al Municipiului Târgu-Mureș, în atenția domnilor consilieri UDMR, PNL, POL, PSD, PMP, PRO România

Un grup de părinți, antrenori și, nu în ultimul rând, sportivii, școlarii și copiii din municipiul Târgu-Mureș, care au făcut și fac antrenamente la bazinul acoperit cu balon presostatic din complexul Weekend vin cu următoarea rugăminte către dumneavoastră:

Vă implorăm să remontați containerele vestiar de la bazinul olimpic acoperit cu balon presostatic.

Peste o lună începe școala și odată cu 15 septembrie vine anotimpul rece, cu vreme nefavorabilă pentru desfășurarea activităților de inițiere, înot, polo, înot sincron etc., la bazinul olimpic acoperit.

Containerele vestiar existente și care au fost demontate sunt depozitate în Weekend, după cum se poate vedea în poza anexată la cererea noastră.

Știm că bazinul olimpic cu vestiarele tip container au primit de la înființare acreditare scrisă de la Federația Română de Polo. Aici s-au desfășurat, de-a lungul timpului, antrenamente, competiții interne și internaționale de înot, polo, înot sincron, antrenamente salvamont, activități caritabile etc. Ne aducem aminte cu plăcere de etapa finală la polo masculin din Cupa României.

Trebuie să înțelegeți că aceste containere-vestiar au servit exemplar activitățile zilnice a peste 500 de copii, în căldură și apă caldă.

Vă rugăm, respectuos, să ne înțelegeți cererea noastră, cu atât mai mult cu cât aceste containere există și se pot monta ușor, chiar dacă alții le-au demontat cu răutate.

Vă mulțumim din suflet pentru înțelegere și vă dorim mult succes în conducerea municipiului.

Cu respect,

EMERICH ÁRPÁD

Lasă un comentariu