ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 23-24 august, pompierii mureșeni au intervenit la 62 de intervenții, din care cinci incendii, o misiune pirotehnică, două alte situații de urgență și 54 de intervenții SMURD. Dintre ele, amintim:

Incendii:

- Luni, 23 august, în jurul orei 15.45, incendiu de vegetație uscată în localitatea Daneș, pe malul râului Târnava Mare. Misiunea a fost executată de pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Sighișoara, împreună cu SVSU Daneș. La sosirea echipajului, ardea vegetație uscată pe o suprafață de aprox. 6 ha, cu multiple focare, fără pericol de propagare.

- Marți, 24 august, în jurul orei 00.55, incendiu auto în Târgu-Mureș. La locul intervenției s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Mureș, constatând că un autoturism ardea generalizat, în interiorul unui garaj de cărămidă, fără pericol de propagare.

Misiune pirotehnică:

- Luni, 23 august, în jurul orei 11.47, proiectil găsit în localitatea Lunca Mureșului, în urma unor lucrări agricole. Au executat misiunea echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Horea” al județului Mureș. Aceștia, ajunși la locul solicitat, au constatat că este vorba despre o bombă de aruncător, de calibru 82 mm. Echipa pirotehnică a ridicat, transportat și depozitat în siguranță muniția, urmând ca aceasta să fie distrusă cu alte muniții rămase neexplodate, în poligonul special amenajat.

Lasă un comentariu