UN PUI DE PASĂRE ÎNGRIJIT DE O CĂȚELUȘĂ A ÎNVĂȚAT... SĂ LATRE!

Distribuie pe:

Un pui de pasăre, abandonat de mama sa, a fost găsit mai mult mort decât viu de o cățelușă din rasa Staffordshire Bull Terrier, pe numa Peggy.

Pasărea, botezată Molly, a fost adoptată de patrupedul, în vârstă de un an, care a avut grijă de ea ca și cum ar fi fost propriul lui pui, iar mulțumită ajutorului acestuia și al stăpânilor săi, Juliette Wells, (45 de ani) și Reece (52 de ani), zburătoarea și-a revenit complet.

Ca urmare a faptului că a fost îngrijită de cățelușa iubitoare, cei doi petrecându-și tot timpul împreună, Molly a preluat câteva obiceiuri canine, printre care și lătratul.

“Am observat că Molly latră, în luna aprilie. La început, am crezut că Peggy era cea care lătra, dar, când ne-am uitat mai atent, ea dormea adânc. Apoi, am văzut-o și auzit-o pe Molly.

Am început să râdem, pentru că lătratul era aproape identic cu al lui Peggy. Nu ne-a venit să credem. Acum, Molly latră de câteva ori în fiecare zi, în funcție de ceea ce se întâmplă. Dacă aude alți câini în cartier sau un zgomot în tufiș, Molly latră.

Probabil, ea crede că asta trebuie să facă pentru a transmite pericolul, pentru că a urmărit-o pe Peggy și îi copiază comportamentul”, au declarat Juliette și Reece Wells, potrivit Digi Animal World, citat de DiGi24. (L.P.)

LUCREȚIA POP

Lasă un comentariu