DE LA POLIȚIE

Distribuie pe:

CERCETAT PENTRU LOVIRE SAU ALTE VIOLENȚE

Polițiștii din Mureș au reținut un bărbat bănuit de acte de violență asupra unui tânăr.

La data de 26 august a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 2 Band au fost sesizați cu privire la faptul că, la un local public, din Grebenișu de Câmpie, a avut loc o agresiune.

Din cercetări a reieșit faptul că un bărbat, de 31 de ani, din Sâncraiu de Mureș, ar fi exercitat acte de violență asupra unui tânăr, de 20 de ani, din Pănet, care, ulterior, a fost transportat la unitatea spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma activităților desfășurate, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureș.

CERCETAT PENTRU VIOLENȚĂ ÎN FAMILIE

Un bărbat din Sovata, bănuit de violență în familie, a fost reținut pentru 24 de ore.

La data de 26 august a.c., polițiștii din Sovata au fost sesizați cu privire la faptul că, la un imobil, din localitate, are loc un conflict.

În urma cercetărilor a rezultat că un bărbat, de 51 de ani, ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale, o femeie de 43 de ani.

În urma probatoriului administrat, față de acesta, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Totodată, împotriva bărbatului a fost emis ordin de protecție provizoriu.

Cercetările continuă sub aspectul săvârsirii infracțiunii de violență în familie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighișoara.

Lasă un comentariu