AMBULATORIUL DE SPECIALITATE MEDICINĂ DENTARĂ DE LA UMFST “GEORGE EMIL PALADE”,  FURNIZOR OFICIAL DE SERVICII MEDICALE STOMATOLOGICE

Distribuie pe:

Ambulatoriul de specialitate medicină dentară din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu-Mureș a devenit, oficial, furnizor de servicii medicale stomatologice, prin intrarea în relații contractuale cu Casa de Asigurări de Sănătate (CAS), informează conducerea instituției.

Procedurile stomatologice sunt decontate de către Casa de Asigurări de Sănătate, în limita unui plafon lunar maximal, pachetul de servicii medicale de bază pentru medicina dentară fiind publicat pe site-ul oficial al Casei de Asigurări de Sănătate (https://cnas.ro/pachete-servicii-medicale/ ).

Pot beneficia de aceste servicii: copiii și tinerii cu vârsta de până la 18 ani (decontarea integrală a tratamentelor cuprinse în “pachetul de servicii medicale de bază” pentru medicina dentară); pacienții cu vârsta peste 18 ani (decontarea integrală de către CAS a tratamentelor de urgență, iar restul tratamentelor cuprinse în “pachetul de servicii medicale de bază” sunt decontate în proporție de 60% de către CAS); persoanele care beneficiază de legi speciale (au toate procedurile cuprinse în “pachetul de servicii medicale de bază” decontate integral de către CAS).

Ambulatoriul de specialitate medicină dentară al UMFST “George Emil Palade” din Târgu-Mureș funcționează în cadrul Facultății de Medicină Dentară, cu sediul în campusul principal al UMFST (str. Gh. Marinescu nr. 38), se mai arată în comunicatul citat (foto - umfst.ro)

(I.S.)

ILEANA SANDU

Lasă un comentariu