ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 31 august - 1 septembrie, pompierii mureșeni au fost solicitați la 60 de intervenții, din care un incendiu, un accident rutier, trei alte situații de urgență și 55 de intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

Incendii:

Marți, 31 august, în jurul orei 19.10, incendiu coroane în cimitirul de pe strada Ana Ipătescu din municipiul Sighișoara. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara. Au ars coroane pe o suprafață de aproximativ 10 mp.

Accidente rutiere:

Marți, 31 august, în jurul orei 23.30, accident rutier produs între două motociclete în municipiul Târgu-Mureș, strada Revoluției. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. În eveniment au fost implicate două persoane, iar în urma impactului dintre motociclete, o persoană de sex masculin, de 17 ani, cod roșu, a necesitat îngrijiri medicale, aceasta fiind preluată și transportată la spital, cu ambulanța SMURD, cu medic, după ce a primit îngrijiri medicale la fața locului. Celălalt participant la eveniment, o persoană de aproximativ 18 ani, de cod verde, nu a necesitat îngrijiri medicale. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Lasă un comentariu