AMR 6 ZILE PÂNĂ LA UNTOLD 2021: CE TREBUIE SĂ ȘTII DACĂ MERGI LA FESTIVALUL ANULUI ÎN EUROPA

Distribuie pe:

După aproape doi ani de restricții, Cluj-Napoca va vibra din nou în ritmurile UNTOLD, anul acesta, în perioada 9-12 septembrie, la cea de-a șasea ediție a festivalului. Zeci de mii de persoane sunt așteptate, în fiecare zi, la cel mai amplu eveniment public din Europa, organizat în 2021.

Aflat la a șasea ediție, UNTOLD a fost recunoscut în industrie ca un reper al entertainmentului.

Anul acesta, sute de artiști și DJ-i vor urca pe scenele din Cluj-Napoca, în cele 4 zile și 4 nopți de distracție.

Experiența anilor trecuți a arătat că UNTOLD este un festival care poate fi luat ca exemplu de bune practici în materie de organizare și siguranță a artiștilor și spectatorilor. Măsurile anunțate înainte de festival sunt întotdeauna la cele mai înalte standarde și fac din UNTOLD cel mai sigur loc din România, timp de 4 zile. La toate aceste măsuri se adaugă, în 2021, filtre noi, menite să ofere siguranța și sănătatea tuturor participanților.

Acces și Siguranță

Organizatorii UNTOLD au făcut o promisiune că festivalul din acest an va fi un exemplu în materie de organizare și siguranță.

Participanții pot intra la festival doar cu Certificatul Digital EU COVID-19 sau cu testare rapidă antigen. Toate certificatele vor fi scanate pentru a fi verificată veridicitatea lor. În acest fel, organizatorii UNTOLD își păstrează angajamentul de a face unul dintre cele mai sigure evenimente din Europa, care să devină un model global.

* fie dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare cu un vaccin autorizat în România;

* fie dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a și 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2;

* fie dovada rezultatului negativ al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore.

Potrivit organizatorilor, cei care nu sunt vaccinați sau trecuți prin boală, sau nu au test RT-PCR, trebuie să se testeze (antigen rapid) în centrele sau clinicile furnizorilor medicali autorizați ai festivalului UNTOLD. Ei primesc, automat după testare, brățara care atestă veridicitatea testului și rezultatul negativ.

UNTOLD (The World Capital of Night and Magic) începe joi, 9 septembrie, și se va încheia pe 12 septembrie 2021. Experiența UNTOLD se va desfășura pe șapte scene, Cluj Arena fiind locul care va găzdui cei mai cunoscuți artiști.

În cele patru seri de festival, pe scena principală de la UNTOLD, vor ajunge: David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Alok, Afrojack, Steve Aoki, DJ Snake, rapper-ul Tyga, Lost Frequencies (Live Act) sau trupa The Script.

Mega producție

1.600 de oameni, 4.000 de tone de materiale transportate în 200 de camioane.

Scena principală va avea peste 800 de mp de ecran led, 28 de metri înălțime, peste 90 de metri la bază și o deschidere de 18 metri. Doar decorul pentru main stage, care are peste 2.000 mp, a fost adus de 18 camioane în Cluj-Napoca.

Luna va veghea scena principală pe care vor urca David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, DJ Snake, Fedde le Grand, Ofenbach, Quintino, Parov Stelar, The Script, Tyga și mulți alții.

Cazare

Nu e o misiune ușoară să găsești în aceste zile un loc în care să dormi pe perioada festivalului. Organizatorii oferă mai multe opțiuni de cazare, pentru toate tipurile de buget. Acestea pot fi găsite aici. (https://untold.com/packages-combos)

Măsuri de siguranță în perimetrul festivalului

Peste 2.000 de angajați ai Ministerului Administrației și Internelor (Direcția Generală Management Operațional M.A.I, Jandarmeria Română, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Poliția Română, Inspectoratul General pentru Emigrări, Agenția Națională Antidrog, Biroul de Combatere a Crimei Organizate, U.P.U Cluj-Napoca) și ai Poliției Locale se vor asigura în cele 4 zile și 4 nopți de festival, că sunt respectate măsurile de siguranță. În plus, în perimetrul festivalului vor exista și 1.000 de agenți de securitate privați. De asemenea, vor fi amplasate un spital de campanie SMURD, un spital de preluare urgențe și 5 puncte de prim ajutor.(republica.ro)

Lasă un comentariu