ASE - ÎN PRIMELE 600 DE UNIVERSITĂȚI DIN LUME, CONFORM TIMES HIGHER EDUCATION WORLD UNIVERSITY RANKINGS

Distribuie pe:

Academia de Studii Economice din București susține că este prima universitate din țară care intră în top 600, conform Times Higher Education World University Rankings, ediția 2022.

“Academia de Studii Economice din București își reconfirmă, pentru al treilea an consecutiv, locul I în România, conform prestigiosului Times Higher Education World University Rankings, ediția 2022, și este prima universitate din țară care intră în top 600 în lume, într-un ranking universitar de notorietate. Academia de Studii Economice din București, liderul învățământului economic și de administrație publică din România, este cotată, pentru a treia oară consecutiv, drept cea mai bună universitate din România, conform ediției 2022 a prestigiosului clasament Times Higher Education World University Rankings, apărută în data de 2 septembrie. Academia de Studii Economice din București este prima și, deocamdată, singura universitate din România cotată în primele 600 din lume”, susțin reprezentanții instituției de învățământ superior, într-un comunicat remise presei.

Realizat de revista britanică Times Higher Education (THE), începând cu 2004, prestigiosul ranking se concentrează pe excelența cercetării la scară globală, evaluând universitățile sub aspectul urmăririi a 13 indicatori de performanță, grupați în patru domenii: activitatea de predare, activitatea de cercetare, transferul de cunoștințe către mediul socio-economic și perspectiva internațională.

Times Higher Education World University Rankings 2022 reunește 1.662 de universități din 99 de țări, clasamentul fiind deschis de prestigioasele University of Oxford, California Institute of Technology, Harvard University, Stanford University și University of Cambridge. (AGERPRES)

Lasă un comentariu