CINE ESTE CÂȘTIGĂTOAREA “MISS UNIVERS ROMÂNIA 2021”. CUM A IMPRESIONAT JURIUL

Distribuie pe:

 O româncă din Cluj, studentă la Facultatea de Istorie, a fost desemnată “Miss Univers România 2021”. Ea urmează să participe la competiția din Israel, în următoarea perioadă. Cum s-a remarcat și a reușit să impresioneze juriul?

Carmina Olimpia Cotfas este câștigătoarea titlului “Miss Univers România 2021”. Competiția s-a desfășurat în București, iar la finalul galei tânăra, studentă în Cluj, a fost încoronată “Miss”. Presa centrală scrie că aceasta a impresionat juriul și va reprezenta România în finala mondială de la Israel.

Noua “Miss Univers din România” are 20 de ani și este originară din Târgu-Mureș. Ea este studentă la Facul-tatea de Istorie și Filosofie, în cadrul UBB Cluj Napoca, iar de la vârsta de 14 ani cochetează cu modellingul.

Într-un interviu acordat în urmă cu un an pentru cancan.ro, tânăra declara că își dorește să devină profesor universitar de istorie. Ea a vorbit atunci și despre hobby-ul ei, modelling-ul, pe care l-a început urmă cu mai bine de cinci ani.

Totodată, tânăra declara atunci că a participat la mai multe concursuri de Miss și a câștigat și un premiu acordat de Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu.

Pe lângă modelling, tânăra iubește muzica și sportul, având și o experiență în acest domeniu.

“Am absolvit Colegiul Național “Alexandru Papiu Ilarian” Târgu-Mureș și acum sunt studentă în anul I la Facultatea de Istorie și Filosofie a Universității «Babeș-Bolyai», specializarea Istorie. Îmi doresc să devin profesor universitar de istorie. Cât despre hobby-ul meu, modelling-ul, l-am început la vârsta de 14 ani, în urma unui casting al agenției City Models Cluj, la care activez și acum.

Pe parcursul anilor, am participat la mai multe prezentări, concursuri de Miss (2016 - am câștigat titlul de «Miss Transilvania Fashion» în cadrul «Miss Transilvania, 2018 - Top 10 Romania în cadrul «Romanian Info Fashion Festival», 2018 - «Miss Popularitate/ locul II Miss City» - acordat de Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu. În 2019 - am câștigat titlul de «Miss Târgu-Mureș». Alte două mari pasiuni ale mele sunt muzica și sportul. Evoluția mea de-a lungul celor 9 ani de canto muzică ușoară și prezența mea în foarte multe festivaluri organizate în toată țara m-au obișnuit și m-au ajutat să scap de tracul scenei, ceea ce a fost un avantaj pentru mine în cariera de model.”, declara Carmina Olimpia Cotfas, pentru sursa citată. (Valentina Drăgoi, “Capital”)

Lasă un comentariu