PLUSEREUL NU PĂRĂSEȘTE GUVERNAREA...

Distribuie pe:

Spectacolul politic e doar mascaradă, de ochii lumii, pentru a-și spăla, întrucâtva, rușinea umilințelor repetate din partea PNL, dar și pentru a-i forța mâna președintelui Iohannis, miniștrii USR/PLUS și-au făcut o poză de grup răzlețit și rătăcit, fluturându-și strategic demisiile, în aplauzele colegilor pluseriști, situați coregrafic pe post de parlamentari spectatori prin decor. Jale, emoție, noduri în gâtleje și lacrimi usturătoare pentru țărișoară... Măcar ei între ei să se laude pentru mărețele realizări și glorioasele fapte politice de până acum.

În rest, au (re)anunțat că problema jelaniei și înlăcrimării lor este doar premierul Cîțu, care trebuie musai înlocuit, iar astfel nu-i mai doare la peneleu. Deși, susține contradictoriu Barna, PNL nu a respectat nimic din prevederile contractului comun privitor la guvernare. Cu toate acestea, în afara miniștrilor, tot restul armatei politice pluseriste se ține în continuare cu dinții de celelalte funcții ministeriale, de prin consiliile de administrație și agențiile statului, din serviciile deconcentrate, Instituții ale prefectului etc.

Așadar, toți pluseriștii se sacrifică pentru patrie, partid și popor, nepărăsind funcțiile publice, nici privilegiile aferente acestora. Ei sunt oamenii cei noi de prin politică, nădejdea salvării neomarxiste a României. Se sacrifică lacrimogen... până la capătul banului public.

MARIUS PAȘCAN

Lasă un comentariu