ZODIILE ȘI CONFORTUL ÎN CUPLU

Distribuie pe:

Astrologica.ro ne dezvăluie că o relație perfectă în cuplu nu ține doar de compatibilitatea dintre parteneri, ci și de confortul propriu

Berbec - În primul rând, ai nevoie de onestitate. Aceasta nu trebuie să lipsească din nicio relație sănătoasă.

De asemenea, ai nevoie de cineva care să înțeleagă adevărul și care ți-l poate prezenta în așa fel încât să te calmeze, deoarece tu, ca semn de foc, ești un incendiu dezlănțuit.

Taur - Statornic și de încredere, tu ești considerat ancora zodiacului. Fiecare ancoră are nevoie, așadar, de o navă, adică de cineva care să o ajute să iasă din zona de confort și să exploreze lumea în interiorul ei.

Ai nevoie de cineva care să îți reamintească mereu că nu totul poate fi la înălțimea standardelor tale de perfecțiune și că este în regulă să fie așa.

Gemeni - Tu ești considerat cameleonul zodiacului, deoarece ești capabil să citești oamenii și mediul înconjurător și să îți asumi atmosfera. Într-o relație, trebuie pur și simplu să te simți suficient de confortabil pentru a fi tu însuți și pentru a-ți arăta adevăratul sine. Ai nevoie de cineva care să te provoace creativ, deși deseori o faci tu singur.

De asemenea, ai nevoie de un partener care să înțeleagă că, în ciuda aparențelor exterioare, uneori ai nevoie de timp să fii singur.

Rac - Tu ești foarte priceput în a-ți da seama de ce au nevoie ceilalți. Ești extrem de empatic și sensibil, așa că ai nevoie de un partener care să te mențină cu picioarele pe pământ.

Intri rapid în relații și, prin urmare, ai nevoie de un partener cu o inteligență emoțională ridicată.

Leu - Îți trebuie un partener care nu va fi jenat de nevoia ta de a fi în centrul atenției. Ai nevoie de cineva care să se simtă confortabil cu cine este și să aibă încredere în el.

Partenerul tău trebuie să îți semene, să aibă multe dintre interesele tale, deoarece tu nu îți vei pierde timpul cu lucruri care nu îți prezintă interes.

Fecioară - Tu ai nevoie de un partener în care să poți avea încredere totală. Acest lucru poate părea ceva evident pentru orice relație, dar tu trebuie să te simți confortabil spunând secrete care vor rămâne secrete și făcând planuri care nu vor pica.

Ai nevoie de un partener răbdător care să îți permită să fii cine ești cu adevărat.

Balanță - La tine totul este despre armonie și echilibru. Te concentrezi adesea pe imaginea de ansamblu pentru a-ți atinge scopurile pe toate planurile vieții tale. Ai nevoie de ajutor pentru a vedea detaliile mărunte care fac ca lucrurile să se întâmple.

Ai nevoie de un partener care să te ajute, de asemenea, să scapi din când în când de atitudinea ta pragmatică și să trăiești viața la maximum.

Scorpion - Cea mai mare nevoie a ta într-o relație este nevoia de onestitate. Adică, ai nevoie de un partener extrem de sincer, care să încurajeze veridicitatea ambelor părți.

Ai nevoie de o forță de bază care să îți reamintească ce este cu adevărat important în viață.

Săgetător - Fiind mereu în mișcare și foarte activ, ai nevoie de cineva care să te cheme acasă. Ai nevoie de cineva care prețuiește și onestitatea și care te poate ajuta să găsești drumul înapoi atunci când te rătăcești.

Dar, înainte de toate, ai nevoie de o conexiune cu tine însuți, de-abia apoi poți avea o conexiune profundă cu altcineva.

Capricorn - Viața nu este compusă din reguli, ci poate fi foarte imprevizibilă, lucru care te debusolează total, deoarece ție îți plac ordinea și disciplina.

Atunci când ceva nu iese perfect, ai nevoie de cineva care să îți reamintească faptul că perfecțiunea nu este necesară. Tot ceea ce contează este să depui toate eforturile, adică să faci tot ce ține de tine.

Vărsător - Tu trebuie să te simți liber în orice situație, inclusiv în relații. Pentru a avea o relație sănătoasă, trebuie să simți că poți să îți exprimi gândurile și sentimentele.

De asemenea, ai nevoie de cineva care să te facă să te gândești mai mult la tine și mai puțin la ceilalți, măcar din când în când.

Pești - O conexiune profundă e crucială pentru tine atunci când vine vorba de relații. Pentru tine, chiar și lucrurile superficiale sunt importante.

Pui prea mult totul la suflet, așadar ai nevoie de un partener care să te readucă din când în când cu picioarele pe pământ, deoarece devii prea empatic. (L.P.)

LUCREȚIA POP

Lasă un comentariu