ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 9-10 septembrie, pompierii mureșeni au fost solicitați la 117 intervenții, dintre care un incendiu, un accident rutier, trei alte situații de urgență și 112 intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

Incendiu:

Joi, 9 septembrie, în jurul orei 21.13, pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș au fost solicitați la un incendiu de gunoi în localitatea Voiniceni. Ajunși la locul intervenției, în urma recunoașterii efectuate, s-a constatat că ardea gunoi menajer pe o suprafață de aproximativ 100 mp, fără a exista pericol de propagare.

Accident rutier:

Joi, 9 septembrie, în jurul orei 15.11, pompierii militari din cadrul Detașamentului de pompieri Târnăveni au fost solicitați să intervină la un accident rutier pentru asigurarea de măsuri PSI, în localitatea Botorca.

La sosirea salvatorilor la locul solicitat, au constat că un autoturism și o autoutilitară erau ieșite de pe partea carosabilă, autoutilitara fiind răsturnată. În urma evenimentului rutier au rezultat două victime de cod verde, care s-au autoevacuat și au primit îngrijiri medicale de la echipajul de prim ajutor aflat la fața locului. Ambele victime au refuzat transportul la spital. Circulația rutieră pe DN 14A a fost restricționată pe un sens de mers, de către echipajul de poliție aflat la locul intervenției.

Lasă un comentariu