“NE DORIM CA ÎN NOUL AN ȘCOLAR SĂ AVEM PARTE DE SĂNĂTATE”

Distribuie pe:

Școala Gimnazială Iernut, condusă de director profesor Moldovan Horațiu - Structura Școala Primară - Grădinița cu Program Normal Cipău-Mureș, coordonată de profesor învățământ preșcolar Gorcea Valentina Cornelia, împreună cu doamnele învățătoare profesor învățământ primar Roman Alina, Oltean Cristina, Todea Laura au avut deosebita plăcere de a avea în mijlocul lor ca invitați la festivitatea de începere a anului școlar pe preot paroh Ovidiu Marcu - Biserica Ortodoxă Cipău, agent poliție oraș Iernut Secaci Ioan, alături de părinți, elevi și preșcolari.

“După o vacanță frumoasă și plăcută, ne aflăm astăzi la începutul unui nou an școlar, cu o semnificație deosebită pentru cei care îi trec pragul, cuprinși de dorința cunoașterii și a acumulării de cât mai multe cunoștințe, folositoare pentru viața de zi cu zi.

Elevii școlii primare și preșcolarii Grădiniței cu Program Normal își doresc să fie iubiți și să iubească, să crească afectiv, intelectual, spiritual și fizic, printr-o educație adecvată. De aceea ei au nevoie să fie ascultați, să fie încurajați, dar și ajutați și îndrumați, mai ales când idealul lor sincer se întâlnește cu realitatea dură a contextului social cotidian, când creșterea și maturizarea lor înseamnă efort intelectual și fizic, speranță și perseverență.

Ne dorim ca în noul an școlar să avem parte de sănătate și să continuăm orele față în față”, spunea, la deschiderea anului școlar 2021-2022, profesor învățământ preșcolar Gorcea Valentina Cornelia, coordonator al Grădiniței cu Program Normal Cipău-Mureș.

Lasă un comentariu