,,SĂ AVEM CU TOȚII UN AN ȘCOLAR LINIȘTIT, CU SĂNĂTATE ȘI MULTE MOTIVE DE BUCURIE!”

Distribuie pe:

“Timpul pare că nu mai are răbdare”, astfel că anul școlar 2021-2022 își deschide azi porțile. Îi trecem pragul hotărâți, încrezători, responsabili și cu zâmbete-n priviri. Ar putea fi un an școlar atipic... parcă am început să ne obișnuim cu această idee și am învățat să ne adaptăm. Va trebui să respectăm cu atenție și calm niște reguli... am dovedit și în anul școlar precedent că se poate. Zâmbetul ne va fi acoperit de mască... vom căuta să ne privim mai mult și mai atent în ochi. Și astfel, vom descoperi că suntem tot noi, aceiași copii și dascăli dornici de realizări frumoase de care să ne bucurăm împreună.

Ca de fiecare dată, colectivul Școlii Gimnaziale “Dacia” își întâmpină elevii cu suflete deschise, dornic să le călăuzească pașii în marea aventură a cunoașterii, să îi pregătească pentru viață, punând în valoare potențialul lor intelectual și afectiv. Ne dorim copii receptivi și deschiși, pentru că volumul de cunoștințe, aptitudini, valori și sentimente obținut în anii de școală îl vor purta cu ei toată viața.

Părinților le adresez cuvinte de mulțumire pentru încrederea pe care ne-au acordat-o atunci când au așezat în mâinile noastre cea mai de preț comoară pe care o dețin: copilul dumnealor. De la primii pași în această școală, el a devenit și copilul nostru. Educarea și formarea lui constituie un proces în care familia și școala trebuie să se implice deopotrivă, iar pentru reușită este nevoie de colaborare. Îi invit, așadar, să ne fie și de-acum înainte reali parteneri în șlefuirea unor minți agere, a unor caractere frumoase, a unor viitori oameni de bine, cu respect pentru ceea ce-i înconjoară. Am încrederea că vor da dovadă și de acum înainte de deschidere în relația cu școala, iar pentru problemele care ar putea să apară pe parcurs vom căuta împreună soluțiile cele mai bune. Le doresc ca noul an școlar să aducă zilnic bucuria calificativelor maxime/ notelor de 10 primite de copii, iar comportamentul lor din școală și din societate să le facă cinste, fiindcă astfel vor fi cei mai fericiți părinți.

Colegilor le doresc să aibă putere de muncă, să fie sănătoși și deschiși tuturor provocărilor, să insufle elevilor iubirea de carte, ajutându-i să descopere acest vast univers al cunoașterii.

Să avem cu toții un an școlar liniștit, cu sănătate și multe motive de bucurie!

Prof. ȘANTA MIHAELA GABRIELA, director Școala Gimnazială ,,Dacia”, Tg. Mureș

Lasă un comentariu