NE SCRIU CITITORII - ÎN ADĂPOSTUL LUDUȘ, CÂINII STAU DUPĂ GRATII, ÎN CONDIȚII PROASTE, CHIAR FOARTE PROASTE!

Distribuie pe:

Niciodata, și în nicio împrejurare, nu aș duce un câine într-un adăpost public!

Iar orice ar spune alții, un iubitor adevărat de animale nu ar putea duce un câine în Adăpost-Ecarisaj! Aceea nu este salvare!

În Adăpostul Luduș, câinii stau după gratii, în condiții proaste, chiar foarte proaste!

Legal, exista obligația de a fi promovați, periodic, pentru adopție.

S-a creat o pagină în spațiul virtual, pe rețeaua de socializare Facebook, la deschiderea Adăpostului. Au curs inimioare și aprecieri. Pagina a murit! E prea greu și nu merită efortul, pentru niște câini, să fie actualizată?!

Unii au făcut eforturi deosebite pentru a ajuta câinii din Adăpost ca să fie adoptați. Alții, iubitori declarați de animale, au dus câini în adăpost, pentru a-i “salva”.

Au murit pui în adăpost, alții s-au îmbolnăvit de parvoviroză. Oare de ce? Pentru că nu au fost vaccinați sau hrăniți corespunzător? Sunt întrebări la care poate nu vom avea niciodată un răspuns. Nimeni, dintre cei care se declară iubitori de animale, nu a putut să îi preia, în foster. Nimeni nu a făcut public de ce s-a ajuns să se îmbolnăvească! Cei care i-au tratat, voluntari, nu au cerut public ajutor pentru a semnala situația lor și pentru a-i scoate de acolo, deoarece sunt scheletici și, evident, au nevoie de hrană de calitate! De ce? În alte situații se postează imediat! Oare este ceva de ascuns?!

Speram și sper în continuare ca Asociațiile de Protecție a Animalelor, cărora legea le oferă posibilitatea să monitorizeze activi-tatea adăposturilor, să aibă o reacție fermă!

Așa este firesc!

(N.R. Cele afirmate anterior sunt dovedite și prin poze trimise către redacție de cei care au vizitat Adăpostul Luduș, în zile diferite)

LUMINIȚA RĂCHITĂ

Lasă un comentariu