SUB MASCA DEMOCRAȚIEI, RÂNJEȘTE HIDOS TOTALITARISMUL...

Distribuie pe:

Cât de iresponsabil și antiromân să fii încât să votezi în Parlamentul European pentru Rezoluția LGBTIQ, care solicită măsuri împotriva României pentru încălcarea valorilor UE?! Cu alte cuvinte, România să fie sancționată pentru pretențiile aberante, împotriva naturii, ale unor minorități sexuale... Cine credeți că au fost capabili de o asemenea ispravă?

Toți cei șase români care au votat în favoarea rezoluției LGBTIQ sunt eurodeputați USR PLUS & Renew Europe: Dacian Cioloș, Alin Mituța, Dragoș Pîslaru, Nicu Ștefănuță, Ramona Strugariu și Dragoș Tudorache.

Au votat împotrivă nouă eurodeputați români din grupul popularilor europeni: doi de la PMP (Traian Băsescu și Eugen Tomac), șase de la PNL (Vasile Blaga, Daniel Buda, Cristian Bușoi,

Gheorghe Falcă, Mircea Hava, Marian-Jean Marinescu) și unul de la UDMR (Lorant Vincze). Alți opt europarlamentari PSD s-au opus, din partea grupului Socialiștilor și Democraților Europeni: Carmen Avram, Dragoș Benea, Tudor Ciuhodaru, Maria Grapini, Claudiu Manda, Dan Nica, Rovana Plumb și Mihai Tudose.

De asemenea, a votat împotrivă și Cristian Terheș, care face parte din grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni.

S-au abținut de la vot trei eurodeputați PNL (Dan Motreanu, Siegfried Mureșan și Vlad Nistor), doi de la USR PLUS (Vlad Botoș și Vlad Gheorghe) și unul de la UDMR (Iuliu Winkler).

Nu au participat la vot următorii trei europarlamentari români: Rareș Bogdan (PNL, PPE), Corina Crețu (Pro România, S&D) și Victor Negrescu (PSD, S&D).

Textul a fost adoptat cu 387 voturi pentru, 161 împotrivă și 123 abțineri.

Potrivit rezoluției, căsătoriile sau parteneriatele înregistrate, constituite într-un stat membru, ar trebui să fie recunoscute în toate statele membre în mod uniform, iar soții și partenerii de același sex ar trebui tratați în același mod ca și cei de sex opus.

Consider că, atâta vreme cât Uniunea Europeană se pretinde a fi un regim politic care promovează valorile democrației și nu unul totalitar, statelor membre nu li se poate impune cu de-a sila recunoașterea obligatorie a căsătoriilor persoanelor de același sex, ori degenerările perpetue, “adacadabrante” ale terminologiei și statutului transgenderilor sau eliminarea mamei și a tatălui din familie și genealogie, fără nicio legătură cu morala universală, general valabilă.

Dreptul familiei, educația, precum și prevederile constituționale asumate la nivel național trebuie să rămână drepturi intangibile, inalienabile ale statelor europene. Altminteri, sub masca democrației, se configurează și rânjește diabolic, hidos, un alt cumplit totalitarism, având chipul progresistului “om nou” imperialist.

MARIUS PAȘCAN

1 comentariu

  1. Vasile 17 septembrie, 2021 at 10:01 Răspunde

    Niște nătărăi cei care au votat pentru! După ce că individul Cioloș este urât ca noaptea, mai vrea și aberația sexuală homo. Ăștia nu de căsătorie au nevoie, ci de internare la Psihiatrie. Ăștia sunt bolnavi cu capul, nu cu mădularul!

Lasă un comentariu