CURS DE JURNALISM PENTRU ADOLESCENȚI

Distribuie pe:

Într-o lume profund tehnologizată, la Centrul ITC Edustem (situat în Târgu-Mureș pe strada Ion Creangă nr. 3/1), se reinventează educația! Astfel, se creează alternative de petrecere a timpului liber pentru elevi/tineri și li se oferă posibilitatea de a fi creativi, de a afla lucruri noi, eliminând barierele impuse de rigiditatea curriculelor școlare.

Începând cu luna octombrie, în fiecare zi de marți, adolescenții creativi și cei cărora le place să pună întrebări, să găsească răspunsuri și să fie într-un continuum proces de învățare sunt așteptați la Cursul de jurnalism!

“Prin Centrul nostru avem deja experiența a două cursuri de jurnalism, susținute de trainerul nostru, însă vârsta grupului țintă a fost între 6-12 ani. Din luna octombrie, sunt așteptați la curs, adolescenții, care vor avea muncă de teren: interviuri, vor realiza fotografii, vor redacta articole, vor face vizite de lucru și studiu la instituții de presă din oraș și multe alte activități”, a declarat conducerea Centrului ITC Edustem.

Detalii și înscrieri se pot obține accesând https://bit.ly/3C5zsnw.

Lasă un comentariu