TROFEUL “WORLD POP MUSIC STAR”, PENTRU SANDRA N(OASTRĂ)!

Distribuie pe:

Alexandra Năftănăilă, pe numele de scenă Sandra N., a fost premiată în această săptămână la Golden Palm Awards, cel mai important eveniment muzical și din entertainment din Turcia, desfășurat la Istanbul.

Sandra N. a fost recompensată la Istanbul cu trofeul “World Pop Music Star”.

“Evenimentul este dedicat marilor nume din Turcia, atât din domeniul sportului, al televiziunii, filmului, muzicii, au fost premiate nume mari din fiecare domeniu. Pe scenă au fost invitați doar cei premiați.  De asemenea, în fiecare an există și o categorie a artiștilor internaționali difuzați la ei. Anul trecut, de exemplu, au fost premiați Alexandra Stan și Akcent, iar anul acesta, trupa Havana și eu, având premiul pentru categoria «World music pop star». Am avut emoții, în primul rând pentru că a fost primul zbor, prima călătorie după aproape doi ani”, a declarat Sandra N. pentru “Adevărul”.

Alexandra este de peste șase ani una dintre artistele din România care se bucură de succes la nivel internațional. Hit-urile Sandrei N. au depășit deja 500 de milioane de vizualizări pe YouTube. Pe conturile de Istagram și Facebook, Sandra N., fiica fostului primar Ion Năftănăilă de la Albeștii de Muscel, are aproape 600.000 de fani de pe tot globul, o mare parte dintre aceștia fiind din Franța, Marea Britanie, Turcia, Canada, Brazilia, Rusia, Pakistan, India, Indonezia, Australia, Bosnia, Irak și Algeria. Cea mai recentă melodie a sa, intitulată “Caravana”, a depășit deja două milioane de vizualizări pe YouTube.

Născută în 1991 la Câmpulung Muscel și absolventă a Facultății de Jurnalism, Sandra și-a început cariera de la vârsta de patru ani, când a concurat la un show muzical pentru copii. Și-a continuat drumul în muzică studiind la o școală de muzică din Argeș. A reprezentat țara noastră până în prezent la mai multe festivaluri de muzică din Turcia și Italia. În afară de partea interpretativă, Sandra N. cântă la chitară și la pian și compune linii melodice și versuri de la vârsta de 14 ani. A urmat timp de trei ani cursuri de canto/tehnică vocală la Școala de Muzică a profesoarei Crina Mardare.

Lasă un comentariu