LIBERALII MUREȘENI, STRÂNS UNIȚI ÎN JURUL LUI FLORIN CÎȚU

Distribuie pe:

Florin Cîțu se bucură de susținerea majorității covârșitoare a liberalilor mureșeni pentru funcția de președinte al partidului, decizia fiind luată la reuniunea de vineri, 17 septembrie, a Comitetului Director Județean al filialei Mureș a PNL.

În cadrul ședinței, s-a decis susținerea, cu 63 de voturi din 68 de membri prezenți, a moțiunii “România liberală”, prin care prim-ministrul Florin Cîțu candidează pentru funcția de președinte al PNL, în vreme ce moțiunea “Forța Dreptei” prezentată de Ludovic Orban a primit 30 de voturi.

Ambii candidați au fost prezenți la dezbateri.

Potrivit președintelui PNL Mureș, Ciprian Dobre, accederea lui Forin Cîțu la președinția partidului “reprezintă soluția politică prin care Partidul Național

Liberal va guverna vreme de opt ani România, un timp suficient pentru ca dezvoltarea și reformele să fie țintele noastre pe termen mediu și lung. Acesta este proiectul de țară, care poate fi realizat doar de echipa formată în jurul premierului Florin Cîțu”.

“Partidul Național Liberal are nevoie de o reformă profundă și noi, în județul Mureș, am înțeles acest lucru”, a punctat liderul PNL Mureș, informează surse liberale. (sursa foto - g4media.ro)

ILEANA SANDU

Lasă un comentariu