ISU MUREȘ LA DATORIE!

Distribuie pe:

În perioada 20-21 septembrie, pompierii mureșeni au fost solicitați la 41 de intervenții, dintre care un incendiu și 40 de intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

Incendii:

- Luni, 20 septembrie, în jurul orei 17.15, incendiu de apartament produs în municipiul Târgu-Mureș, strada Brașovului. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. A fost vorba despre un incendiu produs într-un apartament situat la etajul al VIII-lea dintr-un bloc de locuințe. Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 10 mp, cu degajări mari de fum. Acesta a fost lichidat în limitele găsite în cel mai scurt timp posibil, după care pompierii au trecut la ventilarea încăperilor.

În timpul recunoașterii executate de către pompierii militari, în interiorul apartamentului au identificat o persoană de 54 de ani, care, din nefericire, era carbonizată. Din cauza fumului dens, pentru siguranță, au fost evacuate 63 de persoane din bloc. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul (țigară lăsată nesupravegheată).

Lasă un comentariu