LA LUDUȘ - CONCURS NAȚIONAL “CUPA BRAȚELOR DE FIER”

Distribuie pe:

Cea de-a V-a ediție a concursului național de SKANDENBERG, organizat la Luduș, prin Asociația “CLUB SPORTIV EDI GYM”, a avut loc în urmă cu câteva zile, în Parcul Tineretului. Programul competiției s-a desfășurat în două etape. În prima zi a avut loc un seminar de arbitraj, acreditat de Asociația Română de skandenberg “Braț de fier”. A doua zi, la proba cântarului, s-a dat startul competiției, pe mai multe categorii: juniori, master - fete open - seniori, un braț - sau seniori ambele brațe.

Cunoscutul club sportiv EDI GYM, condus de un sportiv înzestrat cu multe valențe și calități, EDI KOLOZSVARI, care, pe lângă faptul că e un antrenor deosebit de fitness, de peste 21 de ani, participă la concursuri și ca organizator și arbitru. Echipa sa, formată din aproximativ 20 de sportivi, se ocupă de acest sport al forței în brațe de fier de peste 16 ani. La această ediție au participat 13 concurenți, obținând, în final, 16 medalii. Premiile oferite de organizatori, împreună cu sponsorii și partenerii evenimentului, Primăria orașului Luduș și Radio Transilvania, au fost: pentru locul I - 300 lei, locul II - 200 lei și locul III - 100 lei. Dl Edi dorește să le mulțumească sponsorilor pentru ajutorul primit: Agroleg Varo, East Agro, Globasig, Pro Nutricion, Adi și Mircea Trans, Ro Dacia, Bucur Florin Conf., hotel River - și pentru tricourile imprimate cu logo-urile firmelor susținătoare.

În acest moment are doar un singur coleg angajat, antrenor de fitness, HERTEG LORAND, cu care satisface foarte multe cereri ale locuitorilor orașului Luduș, care s-au perindat la sala de fitness, de toate vârstele, de la 13 la 80 de ani. E o adevărată performanță sportivă și umană a dlui Edi, care e pasionat de toate sporturile, la care se adaugă și cea de antrenor de judo la copii cu vârste cuprinse între 6-18 ani, începând cu 2006, activitate care reîncepe în fiecare an la 1 octombrie. Nu știu când mai găsește momente de relaxare și liniște, ieșind la o partidă de pescuit în împrejurimile Mureșului! În viața privată, are o familie minunată, descurcându-se foarte bine între cele trei fete - frumoasa sa soție Andreea și cele două fete care îl adoră, fiind un tată model. Alice, de 12 ani, este și ea pasionată de sporturi - judo și înot - fiind campioană la grupa de avansați. Dar Alice mai are o mare pasiune - pictura și desenul artistic, unde excelează, talentul moștenindu-l chiar de la tatăl său, iubitor de grafică și desen tehnic din adolescență. Sora cea mică, o năzdrăvană neastâmpărată, este la grădiniță, în clasa zero. În ceea ce privește proiectele de viitor, e posibilă implicarea sa în competiții naționale și europene, împreună cu Federația. În acest an a fost numit Președintele Comisiei de antrenori în cadrul Federației de skandenberg și antrenor al lotului național.

Dorește să mulțumească tuturor celor care au fost prezenți la această competiție, sportivilor de la cele mai importante cluburi din țară, oficialităților locale, în special dlui primar CRISTIAN MOLDOVAN - profesor de sport, care a susținut toate evenimentele sportive. Pentru suportul tehnic mulțumește dlui MIRCEA SIMIONESCU SIMICEL, secretar general WAT, vicepreședinte al Asociației Braț de Fier, dnei DANIEL NICULCEA, CRISTIAN ANHELIUC, pentru susținerea seminarului de arbitraj și, în mod deosebit, echipei Edi Gym pentru cele 16 medalii obținute, fiind mândru și onorat cu o asemenea echipă alături. Și nu ultimul rând, pentru înțelegerea și susținerea permanentă a familiei sale.

Felicitări și succese în această activitate nobilă pentru viață!

RODICA OLTEANU, artist plastic

Lasă un comentariu