ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 21-22 septembrie, pompierii mureșeni au fost solicitați la 49 de intervenții, dintre care două incendii, o altă situație de urgență și 46 de intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

Incendii:

- Marți, 21 septembrie, în jurul orei 17.50, incendiu la o șură, produs în localitatea Boiu, strada Principală. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara. A fost vorba despre un incendiu produs la acoperișul șurii, acesta manifestându-se pe o suprafață de aproximativ 80 mp. Incendiul a fost lichidat înainte să se propage la întreaga construcție.

- Tot marți, 21 septembrie, în jurul orei 22.25, incendiu la o casă de locuit, produs în localitatea Vărgata, strada Principală. Misiunea a fost executată de către pompierii militari de la Garda de Intervenție Miercurea Nirajului, de la Detașamentul Târgu-Mureș și pompierii din cadrul SVSU Vărgata. Incendiul s-a manifestat la acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 30 mp. Acesta a fost lichidat în limitele găsite înainte să se propage la întreaga casă de locuit.

Lasă un comentariu