LA CASELE DE TIP FAMILIAL DIN MIERCUREA NIRAJULUI

Distribuie pe:

Campania locală “FII STĂPÂN PE VIAȚA TA!” a fost promovată și în rândul copiilor instituționalizați din casele de tip familial din Miercurea Nirajului. Au interacționat cu specialiștii Centrului Regional Tg. Mureș al Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane, ai C. P. E. C. A. Mureș și ai D. J. S. T. Mureș.

Foarte atenți, copiii au înțeles ce înseamnă traficul de persoane, metodele de racolare, pericolul rețelelor de socializare, dar și al consumului de dro-guri. Au putut experimenta efectele vizuale ale consumului de droguri și alcool prin intermediul ochelarilor speciali și au recunoscut că nu se simt confortabil, deci nu trebuie, sub nicio formă, să consume astfel de substanțe.

Pentru faptul că au fost activi și receptivi la mesajele transmise, aceștia au primit câte o mapă, un ghid cu informații esențiale pentru a cunoaște subiectele discutate, dar și un pachețel cu dulciuri, toate realizate din fondurile D.J.S.T. Mureș.

Activitatea a beneficiat de sprijinul Primăriei orașului Miercurea Nirajului, Poliției locale și a Poliției orașului Miercurea Nirajului, aflăm de la comisar-șef de poliție Zaharia Cristina Gabriela, coordonator al Centrului Regional Tg. Mureș al A.N.I.T.P.

Lasă un comentariu