CENTRUL MEDICAL “CARDIO MED” PENTRU RECUPERARE CARDIO-VASCULARĂ DE LA TÂRGU-MUREȘ, FINANȚAT DE EXIMBANK

Distribuie pe:

Centrul Medical “Cardio Med” din Târgu-Mureș a finalizat, zilele trecute, o investiție strategică majoră, achiziționând un complex format dintr-o pensiune de lux și un restaurant, la Platoul Cornești, care vor fi reamenajate pentru a dezvolta un centru ultramodern de recuperare a bolnavilor cardio-vasculari.

Investiția, finanțată de către EXIM BANK prin garanții de stat și intermediată de Fayora Imobiliare, va duce la acoperirea unei nișe absolut necesare pe piața serviciilor medicale din România, țara noastră având cel mai mic număr de facilități de recuperare cardiovasculară din Europa.

Noul centru de la Platoul Cornești își propune să fie cel mai performant centru de acest tip din Regiunea Centru.

Locația, situată în zona de top a Târgu-Mureșului, permite amenajarea, la cele mai înalte standarde, a cabinetelor medicale în care vor fi tratați pacienții aflați în faza de recuperare după afecțiuni cardiovasculare sau diferite intervenții medicale.

Spațiile de cazare, de servire a mesei sau cele de socializare și recreere vor fi puse la dispoziția pacienților prin dotări comparabile cu ale oricărei unități sanitare din țările cele mai dezvoltate ale Uniunii Europene.

Prin această investiție, Centrul Medical “Cardio Med” își completează portofoliul de servicii medicale

oferite pacienților cardiovasculari, integrând recuperarea cardiovasculară în gama de servicii oferite pacientului cardiac.

“Cardio Med” Târgu-Mureș este o unitate spitalicească de top, lider pe piața serviciilor medicale cardiovasculare, oferind servicii de imagistică avansată (Eco, AngioCT, RMN cardiac), tratament intervențional și proceduri electrofiziologice moderne pentru cei care suferă de afecțiuni cardiace. (caravanaurbana.ro)

Lasă un comentariu