OPINIA DUMNEAVOASTRĂ CONTEAZĂ - ÎNTÂLNIRI ALE VICEPRIMARULUI ALEXANDRU GYÖRGY CU CETĂȚENII

Alexandru György, viceprimar al municipiului Târgu-Mureș, va demara, începând de astăzi, 28 septembrie, de la ora 18, o serie de întâlniri cu cetățenii orașului, care vor avea loc, pe rând, în diverse zone din cartiere și la care va fi prezent alături de șefi de direcții și servicii din Primărie.

Din cauza restricțiilor impuse de pandemie, întâlnirile vor avea loc, cu precădere, în parcurile din cartiere, la o oră accesibilă - 18. Prima astfel de întâlnire are loc astăzi, 28 septembrie, în Parcul Record, cu cetățenii din cartierul Mureșeni, care locuiesc în imobilele de pe străzile Gheorghe Doja, Hunedoara, Cisnădiei, Reșița și Cugir.

“Ne vedem astăzi, 28 septembrie, de la ora 18, punct de întâlnire: Parcul Record. Vom continua în 30 septembrie, de la aceeași oră, cu o întâlnire în parcul de joacă, vizavi de sensul giratoriu din intersecția străzilor Libertății și Barajului, la care îi invităm pe târgumureșenii care locuiesc pe străzile Depozitelor, Fabrica de Zahăr, Libertății, Ialomiței, Băneasa, Nicolae Bălcescu, Piața Armatei și Aleea Săvinești. Cea de-a treia întâlnire este programată în 5 octombrie, în parcul din zona Ady Endre, unde sunt invitați, tot de la ora 18, locuitorii de pe străzile Ady Endre, Romulus Guga, Mioriței și Salcâmilor. Celelalte întâlniri din cartiere vor fi anunțate, ulterior, din timp. Așteptăm toți târgumureșenii interesați, a căror opinie, evident, contează pentru noi”, a declarat viceprimarul.

Întâlnirile cu cetățenii vin după seria de întâlniri ale conducerii municipalității cu reprezentanții asociațiilor de locatari/proprietari din urmă cu câteva luni.

Lasă un comentariu