PRIMIM DE LA CITITORI - IMUNOLOGIE CONTRA COVID

Distribuie pe:

Cum am devenit cercetător individual, apărător al imunologiei, în mod independent față de atitudinea tuturor autorităților?

În anul 1975 am fost angajat ca inginer mecanic agricol într-un I.A.S. (Întreprindere Agricolă de Stat) care exploata aproximativ 1.000 ha de pomi fructiferi și 400 ha de vie, având 7 ferme de producție. Răspundeam de sectorul mecanic și atelierul de reparații și am primit sarcină specială de la conducătorul unității de a primi la atelier un muncitor care să facă curățenie în atelier, fără a avea alte sarcini, deoarece era slăbit fizic și psihic. Acest muncitor era singurul care a supraviețuit, dintre cei 14 preparatori de soluție chimică pentru combaterea insectelor dăunătoare din pomicultură, iar ceilalți au decedat la o vârstă de aproximativ 35-40 de ani.

Pe parcursul activității, acest muncitor nu era în stare nici să măture în atelier și lunar era dus cu salvarea la spital pentru schimbare de sânge, tratament cu care este ținut în viață suferindă. Am rămas profund impresionat și toată viața am căutat o soluție pentru eliminarea acestei tragedii. După un timp, am lucrat în învățământul liceal, până la pensie, în timpul căruia am descoperit, prin studiu individual, că există un insecticid numit PIRETRU, care nu este dăunător omului, fiind extras din crizantema dalmațiană. După căderea dictaturii comuniste, am fost administrator la o cooperativă agricolă și am dorit să înființez o cultură de crizanteme din care să se extragă PIRETRINE, dar m-am îmbolnăvit de leucemie, am renunțat la muncă și proiectul a căzut în anul 2011.

În anul 2020 a venit, în întreaga lume, pandemia cu covid, împotriva căreia s-a intervenit cu hidroxiclorochină și ivermectină, în urma cărora rămân sechele, iar în lume s-a impus vaccinarea voluntară. Eu, având leucemie, îmi este frică să mă vaccinez ca să nu fac o reacție periculoasă, necunoscută vaccinului. Atunci, am căutat o soluție salvatoare la atacul în caz de covid. Mi-am amintit că există un insecticid puternic extras din plante, respectiv crizantema dalmațiană, numită PIRETRU și am făcut rost de un flacon care pulverizează Piretrine, pentru combaterea insectelor casnice. Între timp, am mai aflat faptul că, la construcția canalului Panama, s-a folosit pentru protecția lucrătorilor insecticide împotriva insectelor culturii de crizanteme dalmațiene care produceau Piretrine și îndepărtau tot felul de insecte zburătoare din preajma lucrătorilor, care nu se mai îmbolnăveau.

Deoarece, în timpul vegetației Crizantem Danubiana elimină, în mod permanent Piretrine, cum s-a întâmplat la canalul Panama, și astfel protejează mediul înconjurător.

În continuare aș propune ca în fiecare dormitor, la fereastră, să avem un ghiveci cu această crizantemă dalmațiană, care va elimina COVIDUL, dacă, întâmplător locatarul va veni cu el din activitățile sale zilnice. De asemenea, să fie instalat un ghiveci la fereastra școlilor, restaurantelor, avioanelor, spitalelor, sălilor de spectacol etc., și, de ce nu, în fiecare locuință și, astfel vom învinge COVIDUL pentru totdeauna, devenind întreaga populație de pe glob imună la această pandemie.

VASILE BACIU

Lasă un comentariu