ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 27-28 septembrie, pompierii mureșeni au fost solicitați la 58 de intervenții, dintre care - un accident rutier, o misiune pirotehnică, o altă situație de urgență și 55 de intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

Accidente rutiere:

- Luni, 27 septembrie, în jurul orei 11.25, accident rutier produs în localitatea Ceuașu de Câmpie. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș, a fost vorba despre un accident rutier produs între două autoturisme, în care au fost implicate trei persoane, neîncarcerate, două dintre ele de cod galben și una de cod verde. Victimele au fost preluate de ambulanțele aflate la locul intervenției. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers, pe toată durata intervenției.

Misiune pirotehnică:

- Tot luni, 27 septembrie, în jurul orei 18.30, ISU Mureș a fost solicitat să intervină în cazul descoperirii unei muniții rămase neexplodate în localitatea Pănet. A executat misiunea echipa pirotehnică din cadrul ISU Mureș, a fost vorba despre un proiectil calibru 75 mm. Acesta a fost ridicat, transportat și depozitat în siguranță de către echipa pirotehnică, urmând a fi distrus cu altă muniție rămasă neexplodată.  Cel mai probabil muniția provine din timpul conflictelor militare

Lasă un comentariu