NOCTURNA BIBLIOTECILOR

Distribuie pe:

Campania tradițională de activare nocturnă a bibliotecilor, inițiată de Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România (ANBPR), Nocturna Bibliotecilor 2021 se va desfășura și la Târgu-Mureș.

Astăzi, 1 octombrie, Biblioteca Județeană Mureș își așteaptă cititorii (și nu numai), cu o mulțime de acțiuni de tip workshop, panel, cercuri de lectură și materiale pentru activități independente. Temele abordate vor fi diverse, pregătite pentru a îmbogăți pe oricine, astfel încât, indiferent de activitățile alese, participanții vor afla informații noi, prețioase, care le vor aduce un dram de împlinire în plus, pentru că “Biblioteca este locul unde cunoașterea întâlnește omul!”. Curtea principală a Bibliotecii (de pe Strada George Enescu nr. 2) va fi gătită de sărbătoare, așteptându-i pe toți membrii comunității mureșene pentru a se bucura de activități pentru toate vârstele și toate poftele.

Prezenta ediție aduce o ofertă generoasă de activități pentru utilizatorii bibliotecilor de toate vârstele.

Genericul național al campaniei, “Biblioteca: spațiu coeziv al comunității”, are scopul de a atrage în spațiile de bibliotecă un număr cât mai mare de utilizatori și de a crea o mai bună legătură între bibliotecari și diferitele segmente de public, într-o manieră interactivă, prietenească și plină de surprize plăcute, spunea Anca Precup-Mătieș, Biroul Informare și Relații Publice din cadrul Bibliotecii Județene Mureș.

Lasă un comentariu