LA SALA ANSAMBLULUI ARTISTIC MUREȘUL, CONCERT RIFF

Distribuie pe:

Astăzi, 1 octombrie, de la ora 19, în sala Ansamblului Artistic Mureșul din Tg. Mureș, Asociația CULTURAL Act organizează evenimentul Riff 50th Anniversary Show. Concertul continuă seria spectacolelor care marchează activitatea muzicală de o jumătate de secol a grupului hard - rock RIFF.

12 discuri editate, peste 3.500 de concerte în țară, dar și în Germania, Olanda, Luxemburg și Italia, apariții Tv și radio, piese memorabile: În loc de bun rămas, Ana-Maria, Cercul vieții, Plouă la Woodstock, Mr. Jimi, Regele șoselei, Povestea lor, Nerostitele cuvinte, Primii pași, Un joc a fost...

Acesta este grupul RIFF, exponent de seamă al rock-lui din România, formație care abordează un hard-rock sănătos

cu nuanțe de blues, apreciată de public pentru calitatea și prospețimea muzicii, prestația artistică profesională și show-ul electrizant.

Foarte puțini artiști români se pot mândri cu o carieră atât de bogată, continuă, susținută, încărcată de realizări profesionale și sentimentale.

Evenimentul este un spectacol de 2 ore, cu piese din toate perioadele de activitate ale formației RIFF, bazat pe un scenariu urmând cronologia momentelor importante din istoria grupului, cu o scenografie video deosebită.

De asemenea, vor fi prezentate, în premieră, melodiile de pe cel de-al 12-lea album RIFF - “Rătăcit în Paradis”, disc pregătit pentru aniversarea grupului.

Biletele se pot rezerva și la nr. de telefon 0757 05.95.94 sau la casieria Ansamblului, între orele 9-13 și 17-19.

Evenimentul va fi organizat și se va desfășura cu respectarea normelor de prevenire și răspândire a virusului SARS-COV-2, susțin organizatorii.

Lasă un comentariu