BOLEȘNIȚA ȘI DICTATURA MINORITARILOR

Distribuie pe:

Am ales deliberat acest titlu, fiindcă este cuprinzător și semnificativ pentru epoca bizară în care ne ducem viețile. Vor sări unii că ar fi un titlu xenofob, că vreau să pun pe toacă anumite etnii. Nici vorbă de așa ceva. Abordarea mea este cât se poate de pașnică și la obiectul existenței românilor obișnuiți. Acest gen de atitudine este potrivit pentru orice națiune liberă, fiindcă, de când purtăm botniță pe creier, adevărata pandemie a lumii este una morală, nu de natură medicală. De aceea, pe mine nu mă obsedează existența minorităților de orice fel. La fel ca pe majoritatea românilor, mă preocupă mentalitatea minoritară, care desconsideră interesele generale, naționale.

De exemplu, am observat că, periodic, tot apar niște iluștri politicieni, pe la toate televiziunile, să ne explice ei că “nu mai avem bani de pensii”. Evident, s-au topit banii pentru milioanele de oameni care au lucrat 40-50 de ani și chiar mai mult. Banii lor pentru bătrânețe au fost deturnați de stat, indiferent de perioadă și de regimul politic. De aceea, statul este obligat să găsească fonduri, iar nu să trimită corul de bocitoare pe la televiziuni. Asemenea indivizi care neagă drepturile majorității formează o minoritate infimă, deci ei rămân niște minoritari. Și le țin hangul unii pretinși jurnaliști, tare “îngrijorați” de soarta noastră. E inutil să ne explice ei de ce joacă un asemenea rol jalnic. Tot niște minoritari. Nimeni nu le pune o întrebare de bun simț, ca să rămână cu gura căscată: bun, nu mai avem bani pentru pensiile strungarilor, tractoriștilor, inginerilor, pentru zgârciurile aruncate ultimilor țărani care au trudit cu apă fiartă pe câmp și care nu au primit măcar un leu pentru alocația copiilor lor, dar bani pentru pensiile speciale aveți? Da, există, avem bani pentru pensiile speciale. De unde, boieri, dumneavoastră? Că, tovarăși, nu vă mai putem ajunge la nas, de când aveți pensie specială. Pentru că, și în regimul celălalt, eu eram “tov Patrichi, tov Popescu, Vasik, Gheorghe...”, iar cei mai egali ca noi erau “tovarășu Naș Leon, Ionescu, Popescu, Vasile, așa tânăr și Gheorghe”... Vechii tovarăși pot avea pensie spcială. Și, pentru ca lucrurile să fie mai oable, Adrian Năstase i-a dat în judecată pe deputații actuali, ca să i-o dea înapoi. Iar ca el au mai făcut, la fel, alți vreo 400 de foști. Printre ei se află Vasile Blaga, Victor Boștinaru, Adrian Severin sau Călin Popescu Tăriceanu. Unul mai penal ca altul! Să fii condamnat pentru corupție și să poftești la pensie specială, într-o țară cu mulți oameni care mănâncă pâine cu cartofi și cu limbă este obrăznicia absolută. Și cel mai semnificativ pare să sari în apărarea drepturilor altuia, ca să nu se vadă mentalitatea ta de minoritar: “Știți ce pensie are domnul Daea? 2.000 de lei și ceva, după 40 de ani în muncă. Practic, în Parlament nu se calculează vechimea în muncă. Unii au spus: hai să-i radem pe băieții ăștia de acolo din Parlament, mai ales că nu mai sunt parlamentari și nu mai votează. Sunt câteva sute, nu mai contează”, spune Adrian Năstase.

Pe toată Planeta, parlamentele votează legi pentru minoritari. De 30 de ani, eu nu am văzut o lege pentru majoritatea românilor. Politica prostelii în față a majorității este pandemică încă de când s-au introdus corectitudinea politică și multiculturalismul, ca forme esențiale de raportare socială.

Donald Trump a dat de pământ cu fariseismul corectitudinii politice și s-a văzut câtă frustrare ascunde, în realitate, marea masă a americanilor față de tot ce înseamnă fals și impostură. Și lumea s-a trezit cu un alt buboi de care nu mai poate scăpa: “Viața negrilor contează!”. Dacă pui accentul pe cuvântul “negrilor”, este cu atât mai promițător. Și a urmat profanarea istoriei. Angela Merkel recunoștea mai anțărț că “multiculturalismul a eșuat”. Nu-i mai trebuie sirieni pe străzi. Și se vede foarte bine acest efect pe continentul european.

Minoritarii au impus o regulă nouă: până și fotbaliștii să îngenuncheze în fața lor, stadioanele să fie luminate în culorile LGBTQ. Neapărat! Nu se poate interpreta altfel. Sigur, fotbaliștii ruși au refuzat să îngenuncheze în fața negrilor și băieții lui Makaku i-au spulberat pe furioșii lui Putin. Dar rușii nu au îngenunchiat! La fel ca președintele lor, care îi lucrează pe americani acasă la ei. Cum de unde știm? Și-a amintit Joe Biden! Da, chiar și-a amintit Biden că rușii s-au amestecat în alegerile lor democratice, dar a uitat că are servicii speciale, plătite regește, tocmai ca asemenea prostie să nu se întâmple. E normal ca rușii să te lucreze, dacă nu știi să te aperi. Nu este o rușine planetară pentru o țară ca America, atunci când cel mai puternic om afirmă public că rușii i-au făcut de comandă pe americani pe prispa lor de-acasă?

A urmat o altă demonstrație de forță a minoritarilor: Parlamentul European a votat Raportul Matic despre rolul deplorabil al femeilor în viața noastră. Nu ne mai trebuie femei! Să ne disprețuim mamele și bunicile, soțiile, fetele și nepoatele. Va fi altceva când bărbații vor făta, fiindcă nu vor naște niciodată. Majoritatea europarlamentarilor de la PSD, PNL, UDMR și PMP nu au votat pentru masturbarea copiilor până la 4 ani. Dar au votat useriștii, salvatorii României! Și eu mă simt mândru de ei și am să-i votez, mereu, cu amândouă mâinile.

Toate necazurile europenilor s-au rezolvat, mai rămăsese în suspans doar sexualitatea copiilor. Iată de ce minoritarii s-au opus atunci când oamenii normali au cerut să se introducă în Constituția Europei precizarea că europenii sunt creștini. Am combătut totdeauna teoria conspirațiilor, dar aici este cât se poate de evident și nu-i de joacă. “Este un program deliberat de distrugere a națiunilor!”, crede profesorul Mircea Coșea, pe care nu l-am acuzat niciodată de maladii conspiraționiste. Eu aș propune ca educația sexuală în școli să fie făcută musai de niște pedofili profesioniști sau măcar de niște pârțaaari...

Dacă la asta se reduce spiritul liber european, atunci noi ne lipsim, fiindcă nu avem nevoie de o asemenea Uniune Europeană. Nu ne trăbă, vorba ardeleanului. Oricâtă repulsie aș avea eu față de Viktor Orban, trebuie să recunosc însă că atitudinea lui a fost demnă în raport cu deviațiile oligofrene de la Bruxelles. Ce poți să zici despre afirmațiile premierului olandez Mark Rutte, care pretinde că vrea “să îngenuncheze Ungaria”, de dragul minorităților sexuale? Și, culmea umorului involuntar: printre cei 25 de poponari surprinși anul trecut de poliție, în meandrele orgiei, taman la Bruxelles, se afla și Jozsef Szâjer, membru fondator al formațiunii Fidesz, partidul premierului maghiar Viktor Orban. A pierdut mandatul de europarlamentar și a intrat la pârnaie, fiindcă polițiștii au pus gaba pe el la Bruxelles, în timp ce cobora pe burlan în crăcii goi. Bietul József Szájer! Cum mai tuna el și fulgera după homosexuali!...

Tot minoritarii trebuie să ne arate ei pe cine putem să prețuim și pe cine să aruncăm la gunoi. Ei neagă dreptul românilor la cinstirea eroilor și a martirilor.

Dacă s-au obrăznicit și au intrat cu bocancii în familiile noastre, minoritarii pot face orice și cu trecutul nostru. Un parlamentar liberal - lăudat fie numele lui de pidosnic! - a cerut condamnarea celor patru preoți care au îndrăznit să-l comemoreze pe Ion Antonescu într-o biserică pe care chiar Mareșalul a ctitorit-o. Cum să faci colivă și să cânți slavă unui criminal de război, dovedit cu acte în regulă că a fost odios de tribunalele bolșevicilor, la comanda lui Silviu Brucan? Prin urmare, minoritarii se insinuează chiar și în serviciul divin, nu numai sub oghial.

Mai au să ceară publicarea tainelor spovedaniei

Revista Lumea 8/2021

Lasă un comentariu