SĂPTĂMÂNA ACȚIUNILOR DE PREVENIRE A CORUPȚIEI ÎN DOMENIUL POLIȚIE RUTIERĂ - CAMPANIA ANTICORUPȚIE “M.A.I. ETIC , M.A.I. INTEGRU!”

Polițiștii anticorupție ai Direcției Generale Anticorupție - Serviciul Județean Anticorupție Mureș au desfășurat, în perioada 27 septembrie - 1 octombrie, activități preventive în contextul derulării Campaniei naționale de promovare a inte-grității “M.A.I. etic, M.A.I. integru!”, oca-zionate de Săptămâna acțiunilor de prevenire a corupției în domeniul Poliție rutieră.

În acest context, ofițerii de prevenire ai Serviciului Județean Anticorupție Mureș, alături de polițiști ai structurilor de Poliție Rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, au fost prezenți în zone ale municipiilor Târgu-Mureș și Reghin cu aflux mai mare de cetățeni, beneficiarii direcți ai activităților fiind polițiștii, conducătorii auto aflați în trafic, precum și persoanele care s-au prezentat la examenul pentru reducerea perioadei de suspendare a permisului de conducere.

Pentru o mai bună informare a persoanelor vizate de aceste activități preventive au fost distribuite materiale de informare specifice domeniului de activitate al Poliției rutiere, având inserat mesajul “Abaterile pot fi semnalate la Call center Anticorupție 0800.806.806” și au fost prezentate aspecte referitoare la consecințele implicării în fapte de corupție, încurajând semnalarea unor astfel de infracțiuni, prin apelarea liniei telefonice gratuite Call Center Anticorupție 0800.806.806, unde pot fi sesizate faptele de corupție în care sunt implicați angajați ai Ministerului Afacerilor Interne.

Informații suplimentare despre această campanie și materialele de promovare utilizate în acest context pot fi vizualizate pe site-ul Direcției Generale Anticorupție, informează Serviciul Județean Anticorupție Mureș.

Lasă un comentariu