PATRONATELE ȘI CORPURILE PROFESIONALE STRÂNG RÂNDURILE!

Distribuie pe:

În seria Acordurilor de Parteneriat, încheiate de organizațiile patronale și corpurile profesionale județene - proiect inițiat de Uniunea Națională a Patronatului Român (UNPR) - la finele săptămânii, la Palatul Administrativ din Târgu-Mureș, a fost semnat un acord de parteneriat cu trei entități juridice mureșene: Camera de Comerț și Industrie (CCI) a Județului Mureș, Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) Mureș și Colegiul Medicilor din Județul Mureș.

Inițiativa UNPR răspunde necesității coagulării mișcării patronale din România, a precizat președintele UNPR, Ioan Lucian: “Și la Târgu-Mureș, azi, am avut parteneri dornici să se alăture proiectului nostru național! Toate județele din Transilvania au organizații patronale și corpuri profesionale, semnatare ale Acordului de Parteneriat!”

Prezent la eveniment, ec. Vasile Pop, președintele Camerei de Comerț și Industrie a județului Mureș, a reamintit că anul trecut cifra de afaceri cumulată de companiile mureșene înregistrate la Registrul Comerțului a depășit 34 miliarde de lei.

La nivel național, proiectul lansat de UNPR s-a bucurat de o bună receptivitate, acordul fiind semnat de 126 de organizații patronale și corpuri profesionale din 26 de județe, fiind considerat un demers benefic, în sprijinul unor firme a căror activitate economică este tot mai afectată de actualul context pandemic. (I.S.)

ILEANA SANDU

Lasă un comentariu