MOȚIUNEA LUCRULUI BINE FĂCUT

Distribuie pe:

Asta, da, orientare politică! Să-l votezi pe Cîțu ca președinte al PNL, fiindcă pe mâna sa sunt banii țării și nu l-a durut gura să-i promită celor care l-au votat. Să te spurci public luni de zile, să dai flit plusereului fără nicio alternativă salvatoare și să arunci astfel în aer deopotrivă peneleul din interior, odată cu guvernarea țării. Apoi să rămâi pe dreapta năuc, pas cu pas, cu ochii în soare.

Fraților, acum am priceput ce înseamnă, de fapt, ,,România lucrului bine făcut”...

Ioi, Doamne!... Asta constată președintele Iohannis, punând diagnosticul distant, jurnalistic, fără să-și asume nimic din această situație:

“Trist, dar adevărat. Cuvântul care caracterizează cel mai bine România de astăzi este cuvântul criză. Suntem într-o criză a sistemului de sănătate publică. Suntem în plină pandemie. Valul patru ne-a lovit, și ne-a lovit rău. Suntem într-o criză a prețului la energie, o criză care este și europeană și globală.”

Tocmai a “picat” guvernul, iar în această criză, când te-ai aștepta ca președintele să intervină de urgență, salvator, responsabil, lucid, să stingă degrabă și abil pârjolul politic, ´mnealui zice: ne vedem săptămâna viitoare.

Ghinion...

MARIUS PAȘCAN

Lasă un comentariu