ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 7-8 octombrie, pompierii mureșeni au fost solicitați la 56 de intervenții, din care: cinci incendii, trei alte situații de urgență și 48 de intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

Incendii:

Joi, 7 octombrie: - În jurul orei 14.00, incendiu baloți și căpițe de fân produs în localitatea Deda. Au executat misiunea pompierii militari de la Punctul de Lucru Deda, Detașamentul Reghin, pompierii voluntari din cadrul SVSU Deda și SVSU Rușii Munți. A fost vorba despre un incendiu produs la 15 baloți de fân mari, 300 baloți mici și două căpițe de fân. Acesta a fost lichidat înainte să se propage la locuință. Lângă una dintre căpițe, era legat un câine, care nu a putut fi salvat. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: scânteie mecanică (utilizarea unui aparat de tăiere/flex, fără respectarea măsurilor specifice PSI).

- În jurul orei 14.55, incendiu gunoi menajer produs în municipiul Târgu-Mureș, strada Valea Rece. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. Au ars aproximativ 1.000 kg de gunoi menajer.

- În jurul orei 17.40, incendiu combină de recoltat lângă localitatea Nicolești, comuna Crăciunești. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș, pompierii din cadrul SVSU Acățari și SVSU Crăciunești. Incendiul s-a manifestat în partea din spate a combinei. Acesta a fost lichidat în limitele găsite.

- În jurul orei 18.20, incendiu în jurul unui convector de gaz produs în municipiul Sighișoara, strada Mihai Viteazul. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul nu se manifesta cu flacără, iar pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

- În jurul orei 20.35, incendiu tomberon produs în municipiul Târgu-Mureș, strada Secuilor Martiri. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. Au ars aproximativ 100 kg de deșeuri menajere.

Alte situații de urgență:

- Joi, 7 octombrie, în jurul orei 15.00, creangă desprinsă, în pericol de cădere pe trotuar și pe o mașină, în municipiul Târgu-Mureș, strada Pomicultorilor. Au intervenit pentru degajarea acesteia pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș.

Lasă un comentariu