DRAGI COLABORATORI

Distribuie pe:

În 2006 am început, cu emoție, o poveste extraordinară. Zi de zi, om cu om, am construit cu multă muncă, dedicare și pasiune, o companie cu și despre oameni, iar misiunea, valorile și principiile noastre de etică și responsabilitate ne-au ghidat întotdeauna pașii.

Am pornit la drum cu dorința de a ne implica activ în comunitate și de a schimba în bine viața clienților, colegilor și a partenerilor noștri, iar de-a lungul călătoriei am realizat numeroase proiecte cu impact pozitiv, care au făcut diferența acolo unde a fost nevoie.

Preocuparea noastră fundamentală a fost întotdeauna clientul căruia ne-am străduit să îi oferim cele mai largi și atent selecționate game de produse, să îi susținem puterea de cumpărare prin politica noastră de prețuri mici și discount generalizat, prin serviciile și confortul la cumpărături, iar în ultimii ani, prin soluțiile digitale pe care le-am dezvoltat.

E timpul să sărbătorim tot ce am construit până acum: calitatea, siguranța, diversitatea și prospețimea oferite de producătorii locali și prin programul “Filiere”, ofertele, responsabilitatea, fidelitatea, dar și inovația la care lucrăm în permanență, atenția acordată fiecărui detaliu și, desigur, bucuria de a ne simți atât de bine împreună! Aniversarea noastră cu clienții, angajații și furnizorii Auchan a început în magazine și online din 6 octombrie și continuă până pe 26 octombrie.

Vă mulțumim pentru susținerea acordată de-a lungul timpului și vă asigurăm de angajamentul nostru de a continua!

TIBERIU DĂNEȚIU, director Marketing Auchan Retail România

Lasă un comentariu