NAȚIONALA DE FOTBAL A PRIMARILOR DIN ROMÂNIA JOACĂ PE STADIONUL “CENTRAL” DIN ORAȘUL UNGHENI!

Distribuie pe:

Reprezentativa de fotbal a primarilor din România joacă sâmbătă -23.10.2021- de la ora 13.00, meciul împotriva selecționatei primarilor din Republica Moldova, pe Stadionul “Central” din orașul Ungheni, județul Mureș!

Așa se face că după un meci jucat în a doua parte a lunii septembrie la Santa Maria Coghínas, o comună din provincia Sassari, regiunea Sardinia, în care tricolorii s-au impus cu un covârșitor 4-0 în fața selecționatei Italiei, acest meci se joacă “acasă”, chiar pe stadionul echipei de Ligă a III-a, C.S. Unirea Ungheni 2018.

Printre cei convocați, atât la meciul din Italia, cât și la cel jucat în județul Mureș, este primarul orașului Ungheni, domnul Victor Prodan. Alături de acesta, în aceeași postură de titular al echipei reprezentative a României se află primarul comunei mureșene Apold, titratul fotbalist român Gabi Mureșan.

Naționala de fotbal a primarilor din România este o inițiativă care, de câțiva ani, programează întâlniri de acest gen, cu echipe similare din alte țări.

Așadar, sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 13.00, vă puteți bucura de meciul de fotbal dintre selecționata României a primarilor și cea a Republicii Moldova, chiar pe Stadionul “Central” din orașul Ungheni.

Vă așteptăm să îi încurajați pe edilii locali români!

Hai, România! Hai, Ungheni!

*Accesul în tribunele stadionului și în incinta acestuia se va face ținând cont de normele de securitate sanitară în vigoare la nivel local/național, de la momentul respectiv!

Lasă un comentariu