ISU MUREȘ LA DATORIE!

Distribuie pe:

În perioada 20-21 octombrie, pompierii mureșeni au fost solicitați la 63 de intervenții, din care - două accidente rutiere, cinci alte situații de urgență și 56 de intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

Incendii:

- Miercuri, 20 octombrie, în jurul orei 13.00, degajări de fum dintr-un apartament din municipiul Târgu-Mureș, strada Gheorghe Doja. S-au deplasat de urgență la fața locului pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș, însă a fost vorba despre o cratiță uitată pe foc. Pompierii militari au ventilat încăperile și s-au asigurat că nu sunt alte probleme.

Accidente rutiere:

- Miercuri, 20 octombrie, în jurul orei 9.45, accident rutier la intrarea pe autostradă dinspre localitatea Chețani. Au executat misiunea pompierii militari de la Punctul de Lucru Luduș. A fost vorba despre un autocamion ieșit în afara părții carosabile și răsturnat pe o parte laterală. Din interior s-a autoevacuat o persoană, aceasta primind îngrijiri medicale la fața locului de la echipajul de pe ambulanța SMURD. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Circulația a fost blocată pe un sens de mers pe toată durata intervenției.

- Tot miercuri, 20 octombrie, în jurul orei 17.05, accident rutier produs în municipiul Târgu-Mureș, la intersecția Alexandru Papiu Ilarian cu strada Negoiului. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. A fost vorba despre o tamponare între două autoturisme, iar în urma impactului, o victima de cod galben a fost preluată de un echipaj de pe ambulanța SAJ. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Circulația a fost blocată pe un sens de mers de pe strada Negoiului, pe toată durata intervenției.

Lasă un comentariu