CARAVANA VACCINĂRII, ÎN FAȚA BISERICILOR DIN TÂRGU-MUREȘ

Distribuie pe:

Caravana mobilă de vaccinare va ajunge în fața bisericilor din municipiul Târgu-Mureș, în fiecare duminică. Startul va fi dat duminică, 24 octombrie, la Catedrala Mare Ortodoxă, între orele 10.30-13.00.

Acțiunea este organizată de Instituția Prefectului-județul Mureș, Serviciul Județean de Ambulanță Mureș, Direcția de Sănătate Publică Mureș cu sprijinul Serviciului de Telecomunicații Speciale Mureș.

Imunizarea, care se va face cu vaccinul Johnson&Johnson, este gratuită și nu este nevoie de programare, ci numai de un act de identitate valabil.

“Mulțumim Bisericii Ortodoxe din Târgu-Mureș pentru sprijin! Continuăm acțiunile de vaccinare fără programare. Ne vedem duminică, la Catedrala Mare”, a transmis prefectul județului Mureș, Mara Togănel.

Activitatea în cadrul centrului mobil de vaccinare se va desfășura într-o ambulanță și este asigurată de o echipă formată din medici și asistenți medicali.

În timpul săptămânii, caravana va fi prezentă în toate cartierele municipiului Târgu-Mureș, iar în zilele de duminică, în proximitatea bisericilor din oraș, după un program care va fi anunțat la începutul săptămânii viitoare.

CANCELARIA PREFECTULUI INSTITUȚIA PREFECTULUI - JUDEȚUL MUREȘ

Lasă un comentariu