Ziua Armatei României – 25 Octombrie 2021

Distribuie pe:

Cu prilejul Zilei Armatei României - 25 Octombrie 2021, militarii din garnizoana Târgu Mureș se vor deplasa anul acesta la Ansamblul Monumental din Oarba de Mureș, pentru a aduce un omagiu miilor de eroi care și-au vărsat sângele pentru eliberarea pământului strămoșesc. Ceremonia militară se va desfășura în format restrâns, cu respectarea măsurilor de prevenire a transmiterii virusului SARS-CoV-2.

Având în vedere contextul epidemiologic, evenimentul se va desfășura strict cu prezența persoanelor invitate, sub supravegherea unui medic epidemiolog.

Programul ceremoniei, organizate de militarii garnizoanei Târgu Mureș la Cimitirul Eroilor de la Oarba de Mureș, va debuta la ora 12.00 cu întâmpinarea comandantului Comandamentului Forțelor pentru Operații Speciale, general-maior Dacian-Tiberiu ȘERBAN, după care se va intona imnul național al României. În continuare, se va oficia o slujbă de pomenire a eroilor neamului, vor fi depuse coroane și jerbe de flori, iar la finalul ceremoniei va avea loc defilarea gărzii de onoare și a muzicii militare, simultan cu executarea unui survol al aeronavelor militare aparținând Bazei 71 Aeriene ,,General Emanoil Ionescu" din Câmpia Turzii.

Compartiment Relații Publice, Garnizoana Târgu Mureș

Lasă un comentariu