PROGRAMUL CARAVANEI VACCINĂRII ÎN CARTIERELE DIN TÂRGU-MUREȘ

Distribuie pe:

Campania de vaccinare fără programare continuă săptămâna aceasta în cartierele municipiului Târgu-Mureș.

Acțiunea este organizată de Instituția Prefectului-Județul Mureș, Serviciul Județean de Ambulanță Mureș, Direcția de Sănătate Publică Mureș cu sprijinul Serviciului de Telecomunicații Speciale Mureș.

Imunizarea, care se va face cu vaccinul Johnson&Johnson, este gratuită și nu este nevoie de programare, ci numai de un act de identitate valabil.

“Continuăm să ducem caravana vaccinării cât mai aproape de oameni. După startul de succes dat pe 24 octombrie în fața Catedralei Mari, în următoarele două săptămâni vom fi prezenți în cartiere și în preajma altor biserici. Îi îndemn pe toți mureșenii care nu s-au vaccinat până în prezent să facă acest lucru. Vaccinarea este singura soluție la îndemână pentru a opri pandemia”, a spus prefectul județului Mureș, Mara Togănel.

Programul Caravanei vaccinării pentru această săptămână este următorul:

26.10.2021: Dâmbu Pietros - lângă Ansamblul Artistic Mureșul (Interval orar: 12.00-16.00).

27.10.2021: Tudor Vladimirescu - Parcul Diamant (Interval orar: 12.00-16.00).

28.10.2021: Tudor Vladimirescu - parcarea de lângă Parcul Albastru (lângă clădirea EON) (Interval orar: 12.00-16.00).

29.10.2021: Unirii - parcarea magazinului Palas (Interval orar: 12.00-16.00).

31.10.2021: Tudor - în fața Catedralei “Învierea Domnului” - Fortuna (Interval orar: 10.30-13.00).

Pentru a reduce timpul de așteptare, recomandăm persoanelor doritoare să se prezinte cu “Formularul de exprimare a acordului informat pentru adulți” și “Chestionarul de triaj vaccinare adulți” completate (dacă acest lucru este posibil). Formularele pot fi descărcate de pe platforma: https://vaccinare-covid.gov.ro/formulare-si-chestionare/

Campania de vaccinare fără programare va continua și în celelalte cartiere ale orașului, în săptămâna 1-7 noiembrie, după un program care va fi anunțat ulterior.

Vă mulțumim!

CANCELARIA PREFECTULUI INSTITUȚIA PREFECTULUI - JUDEȚUL MUREȘ

Lasă un comentariu