INFORMARE - ACCESUL CETĂȚENILOR ÎN PIAȚA ARMATEI, RESPECTIV LA PIAȚA DE VECHITURI “OCSKA”, DOAR CU CERTIFICAT VERDE

Distribuie pe:

Având în vedere noile măsuri impuse de autorități pentru protecția cetățenilor în contextul pandemiei de coronavirus, Administrația Imobile și Piețe din Târgu-Mureș aplică de luni, 25 octombrie, prevederile legale (Hotărârea Guvernului nr.1130/22.10.2021) în ceea ce privește accesul cetățenilor, după cum urmează:

Accesul persoanelor în incinta/perimetrul Pieței Armatei, respectiv la Piața de vechituri “Ocska” este permis doar persoanelor:

* care fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

* care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

La Piața de vechituri, măsurile menționate mai sus se aplică și pentru comercianți. Totodată, accesul, în cele două locații, pe baza prezentării testului negativ Covid, nu este permis.

Reguli de acces:

- La Piața Armatei, accesul vizitatorilor se face pe poarta de acces situată pe strada Ialomiței, ieșirea urmând a se realiza, exclusiv pe poarta dinspre str. Piața Armatei.

- La Piața de vechituri, accesul se face pe poarta situată spre str. Călărașilor, iar ieșirea pe poarta dinspre Stadionul municipal.

CONDUCEREA SC ADMINISTRATOR IMOBILE ȘI PIEȚE SRL

Lasă un comentariu