ȘI TU POȚI AJUTA! DONEAZĂ O HAINĂ GROASĂ SAU O PERECHE DE GHETE PENTRU O PERSOANĂ FĂRĂ ADĂPOST!

Distribuie pe:

“Iarna ne bate la ușă, iar persoanele fără adăpost au acum nevoie de noi, mai mult ca oricând. Nu trebuie să îi judecăm pentru că au o poveste tristă în lumea lor gri, pierzând, poate, tot - casă, masă, familie. Trebuie să le întindem o mână de ajutor, să le oferim o fărâmă din ceea ce avem noi, o fărâmă de umanitate”, este apelul lansat, recent, de Direcția de Asistență Socială (DAS) Târgu-Mureș.

Prin intermediul Farmaciei Sociale SRL, cetățenii care doresc pot să doneze haine groase și încălțăminte, necesare pe perioada sezonului rece, pentru oamenii străzii care ajung în Adăpostul de Noapte aflat în subordinea DAS Târgu-Mureș.

Este nevoie de: îmbrăcăminte groasă, în special geci, paltoane, pulovere, hanorace, blugi, dar și încălțăminte (în special mărimile 36-40 femei și 40-45 bărbați): bocanci, cizme, ghete, precizează reprezentanții Direcției.

Cei care vor să ajute sunt rugați să ambaleze articolele (care trebuie să fie curate) în pungi și să le ducă la sediul Farmaciei Sociale din Sângeorgiu de Mureș, str. Budiului nr. 274 (în centrul comunei, lângă Banca Transilvania) sau la sediul Adăpostului de Noapte situat în Târgu-Mureș, str. Rozmarinului nr. 36. La numerele de telefon: 0725-40.33.12 sau 0769-04.12.00 se pot obține informații suplimentare.

“Împreună, putem să îi facem pe cei mai puțin norocoși dintre noi să se simtă oameni. Lucru pe care poate l-au uitat, pentru că, de cele mai multe ori, sunt tratați cu dispreț”, transmit reprezentanții DAS Târgu-Mureș. (I.S.)

Lasă un comentariu