ISU MUREȘ LA DATORIE!

Distribuie pe:

În perioada 28-29 octombrie, pompierii mureșeni au fost solicitați la 77 de intervenții, din care: trei incendii, trei alte situații de urgență și 71 de intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

Incendii:

- Incendiul de la depozitul comercial din municipiul Târgu-Mureș, strada Depozitelor, a fost lichidat joi, 28 octombrie, în jurul orei 10.00. În continuare este o autospecială de intervenție dislocată la locul evenimentului pentru monitorizare.

- Joi, 28 octombrie, în jurul orei 12.00, incendiu la grajd și o șură produs în localitatea Troița, strada Principală. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenție Miercurea Nirajului, pompierii voluntari SVSU Miercurea Nirajului și SVSU Acățari. A fost vorba despre un incendiu produs la un grajd de aproximativ 18 mp, care a ars în totalitate. Din interior au fost evacuate animalele până la sosirea forțelor de intervenție, iar lipit de grajd se afla o șură din care au ars aproximativ două tone de fân. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost scurtcircuit electric.

- Joi, 28 octombrie, în jurul orei 12.25, incendiu la o casă de locuit produs în localitatea Petea, comuna Band. Incendiul a fost lichidat de către pompierii voluntari din cadrul SVSU Band și proprietar, acesta manifestându-se în jurul hornului.

- Tot joi, 28 octombrie, în jurul orei 12.25, Incendiu produs la o casă de locuit și o anexă gospodărească din localitatea Dătășeni. Au executat misiunea pompierii militari de la Punctul de Lucru Luduș, pompierii voluntari SVSU Iernut și SVSU Luduș. Incendiul s-a manifestat la o anexă gospodărească de aproximativ 50 mp. Aceasta a ars în totalitate și la acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 50 mp. În interiorul acestuia erau depozitate cărți, care au ars aproape în totalitate. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost scurtcircuit electric.

Lasă un comentariu