PRIMARUL MUNICIPIULUI TÂRGU-MUREȘ, SOÓS ZOLTÁN: “NU EZITAȚI SĂ VĂ VACCINAȚI!”

Distribuie pe:

Dragi târgumureșeni,

În aceste zile, România trece printr-un moment extrem de dificil din istoria sa recentă. Pandemia ne-a afectat pe toți, indiferent de statutul social sau financiar, etnic sau confesional. Lumea se schimbă, și noi împreună cu ea. Consider că ceea ce se întâmplă acum, atât în țară, cât și în lume, este un moment unic despre care se va vorbi în viitor în cărțile de istorie. Boli grave au fost eradicate prin vaccinare, iar mulți oameni trăiesc astăzi tocmai datorită acestui fapt. Este momentul să ne aducem contribuția ca împreună să ajutăm la eliminarea celei de acum.

Nu ezitați să vă vaccinați! Și eu m-am vaccinat! Este spre binele nostru, al tuturor! Pentru noi, pentru copiii, părinții și bunicii noștri!

Avem dreptul la sănătate personală, dar avem, totodată, și certitudinea că aceasta este opțiunea rațională, corectă, atât față de propria persoană, cât și față de familie sau prieteni. Este și un gest de responsabilitate civică, de a avea grijă unii de alții. Acest virus nu va dispărea ușor, dar prin vaccinare și printr-o conduită responsabilă îl vom limita, iar în final, îl vom eradica.

Îmi doresc ca toți cetățenii să înțeleagă importanța vaccinării, să se informeze doar din surse oficiale și să se vaccineze în număr cât mai mare, pentru că acum avem posibilitatea de a ne recâștiga libertatea și a reveni la normalitate.

Primar, SOÓS ZOLTÁN

Lasă un comentariu